21

Анонимен

преди 2 месеца

Добре дошли в новото време. Защо на бившият президент на Бразилия( жената с български корени), бързо й биха дузпата? Защото на някои не им пука, и печелят от такива измами . Смятайте, на какви нива е стигнало вече облагодетелстването от такива измами, след като президенти си отиват така.

20

Леле

преди 3 месеца

Старши началник на полицията, барон Чан Шун-чинг Пахахаха

19

XuTbP5bP

преди 3 месеца

Аха, а live feed-a e генериран от извънземинте... Да се чуди човек колко мозъчни клетки ви остават за базови жизнени процеси.

18

Служителя е играта!

преди 3 месеца

.

17

Мисир-ката

преди 3 месеца

едно смислено изречение с правен словоред не може да сглоби.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14 - Не си длъжен, да позлваш "мобилен план", сещаш ли се?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Бабата фърлила едни 25 милиона на ало измамниците през терасата.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонимеН, ти па сега. Човека си краднал малко, ти в затвора! Политици крадат, едри бизнесмени крадат, дребни бизнесмени крадат, мобилните оператори па се не накрадоха, един мобилен план вече почва от 30 лева на месец. Банките крадат, гражданите крадат като не декларират доходи. Е виж, русофилите също реално крадат, щото рублите са им заплата на черно. Ако почнем да вкарваме всички в затвора няма да остане място, не е ли така. Ако пък почне строеж на затвори, пак ше има присвоявания и т.н.

13

Анонимен

преди 3 месеца

25 милиона, на Пеевски джобните...

12

Анонимен

преди 3 месеца

Стига глупости!! Докато има балъци ще има и тарикати.Системата за валидиране на плащанията в тази фирма е супер сбъркана. Не ми е работа да обяснявам къде и како е сбъркано.

11

Сглобката е с

преди 3 месеца

по-висока успеваемост. Кражбите от началото на мандата вече възлизат на милиарди. Само от сделката за БТР-четата сме 1 милиард ощетени. Заемите, които ги теглим не знаем къде отиват, а ако приемем еврото в края на годината ще бъдем измамени с още 30 милиарда веднага щом влезе в сила премахването на лева. Не мисля, че хората си дават сметка колко много се краде от нашата държава и какви трошички се връщат обратно в изпълнение на обществени поръчки.

10

Наистина ли

преди 3 месеца

старши началникът на полицията в Хонг Конг е барон еди-кой си? Или Нелката пак се е изгубила в превода?

9

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Цецу Сърбина - измъкна 5 милиарда от КТБ - Обирът на Века :)))

8

Анонимен

преди 3 месеца

Назад са с материала. Ние си имаме цяло deepfake правителство. Виждаш премиер и министри, а е всъщност само един посланик.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 3 - Фактът, че служителят е можел да ги прати изобщо и е било негово "решение", както и това, че ниаквка система за сигурност не се е задействала, си е показателен, че това илие някаква шашма на "хонконгската полиция", за да кажат, че официално вече следят всички разговори и да знбранят криптитаните телекомуникации ... или че компанията е пълна палччовщина.

6

анонимна

преди 3 месеца

Този ИИ със сигурност ще донесе повече вреди, отколкото ползи, но... светът явно още не го разбира.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Плащай брат, всичко е точно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Насо тук толкова вади за три месеца от ДДС измами, след като се е отчел където трябва и всичко е paper based. Никакви софистицирани технологични решения не са нужни. Това са аматьори.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Банкерът Цветан Василев:След 2009 г. в България има мафия на власт, която се опитва да печели от всичко

2

Анонимен

преди 3 месеца

И нас така в България ни управляват вече 33 години мутри и руски агенти с диип фийк видео по телевизията. Милиарди евро откраднаха от видомства, министерства, бюджета и още продължават.