35

Васил

преди 3 месеца

Тази да не приказва много, че беше министър на правосъдието и по нейно време се е случвало това

34

и ние така

преди 3 месеца

И ние се надявахме на вас, но ни предадохте, госпожо! Няма да забравя как се прегръщахте с Атанасова слез "избора й" в НС. Като първи приятелки! А иначе, ги "громяхте" и "заклеймявахте" тия от герб! Нищо не струват думите и изявленията ви вече.

33

нова комисия

преди 3 месеца

АЛА-БАЛА с шефка Надежда "експресната"изрусена кака....юристка....ха-ха-ха.СМЯХ В ЗАЛАТА!

32

мдааа...мухла...

преди 3 месеца

Като видя Надя"компетентната" ми става ясно,че "БАНЯ НЯМА ДА ИМА "....е ле па тази комисия да установи нещо ! ШАРЛАТАНИЯ до БЕЗУМИЕ !!!!!!!!!!!!!

31

Уфььь...пак ли:

преди 3 месеца

Тая секретарка....глююю...глююю...глююка за съдебната рИИИформа ?!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Какви комисии бря,трябва да участват опозицията ,защото трите партии от сглобката пак ще прикрият ,защото вероятно има и депутати в покрай тая работа

29

Анонимен

преди 3 месеца

Прокуратурата е в кома от поне 35г., а тия тест щели да и правят. Няма такъв цирк като в БГ. Лошото е, че много скъпо ни излиза представлението.

28

Кристи

преди 3 месеца

Това не е тест за прокуратурата, а за морала на магистратите-съдии, прокурори, следователи.Преди 10-15 години имаше скандал с учредено право на строеж в полза на дъщеря на магистрат, а сега и тя е висш магистрат, после с апелативен прокурор изнесъл през границата ни валута в друга държава,където си открил банкова сметка,без да ги декларира.Вмирисанаа система.Само тя не остарява, защото е привилегирована при пенсиониране-на 65 г.,за да получават по-дълго време големите заплати и блага.

27

баба мара

преди 3 месеца

за 30 години кои убииства са разкрити че нямам спомен

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Най после такива личности се добраха до парламента нищоправене за много много пари Българи защо спите тази госпожа какво подобри в държавата или нещо за вас

25

ИВан

преди 3 месеца

Айде, сега вие сте на власт, да вземе да ги хванете

24

обективен

преди 3 месеца

Истината е че нищо няма да открият и ако не го бяха застреляли изобщо нямаше и да разберем че има такъв проблем.Това показва че правосъдието е изключително корумпирано и тоз Мартин не е изключение и това е системно и непрекъснато.Трябва буквално да се сменят 90% от съдиите за да се оправят нещата.Защото сега един корумпиран проверява друг корумпиран и проверявания вика: внимавай какво проверяваш че знам някои работи за тебе.Как да стане?

23

КОЙ?

преди 3 месеца

Много странно, че нито един магистрат не е познавал "Нотариуса"?!Всички са много изненадани - ни лук яли ни лук мирисали. Сега да видим, дали някой роден от майка ще има топки да предостави информация за всички, които са членували в частния клуб за магистрати?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Кой не знай Надка бившата секретарка,кой ли не е чувал за нея.

21

Майорс

преди 3 месеца

Надке , стига сте се оправдавалиспрокуратурата , тя подава сигнсли към съда , но съда и адвокатите трябва да решат проблемите , а не да освобождават от наказания! А с принизяването на прокуратурата и превръщането и в политическа бухалка каквповече искате от нея!

20

анонимен

преди 3 месеца

За къкъв тест,Трактора,Пепи Еврото,Нотариуса,това са само МАЛКА част от престъпна банда,но те са свързани с ПРОКУРОРИ и СЪДИИ,АДВОКАТИ защото без ТЯХ те нищо не са били могли да направят

19

Ицо

преди 3 месеца

А нещо да кажем как сегашният ни главен прокурор е ухилен на снимки с Пепи Еврото и жена му Любена, която получава апартамент от фирмата на Божанов? Или това си е ок, няма нищо съмнително тук?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Каква изключително проникновена мисъл от Надка глуповатата усмивка.Амъ Надкеее нали все Гешев ти беше виновен за всичко мъ сега като го няма що не заработите като хората ами само пликове с пари хвърчат из ваште коридори.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Алоооооо Христо Иванов къде си, защо се скри, сега е времето да говориш. До кога ще поддържате сглобката, държавата се тресе от това което става в съда и прокуратурата, съдия Цариградската ви обясни всичко в прав текст, каква е мръсотия в съдебната система и това всичко се поддържа от Пеевски и Бочко, докога?!Поставете условие задължителен тест за интегритет за всички съдии и прокурори в България ,който не го издържи веднага вън от системата, така направиха в Албания по съвет на ЕС и 50% от от

16

Пепи драхмата

преди 3 месеца

А на трактора не е ли?