45

Анонимен

преди 3 месеца

Туризма си знае цените нагоре, щом има овце за стригане ще има и стригачи. МОЛЯ САМО НЕ ВЗИМАИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ,,ВЗИМАНЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА СЕ НАРИЧА РЕКЕТ А НЕ БИЗНЕС....

44

Виц

преди 3 месеца

Българин разглежда туристическите промоции: "Еха, каква страхотна оферта - Малдивите 3000 лв за цяла седмица." После се замисля и си казва: "Хм, аз като ще дам 3000 лв за Малдивите мога да добявя още две и да отида на Слънчев Бряг..."

43

555

преди 3 месеца

Чисто финансово България не е изгодна за развиване на летен туризъм, прекалено кратко е лятото - от юли до началото на септември.

42

Жокер

преди 3 месеца

Единствения шанс за Бг турзма край морето е да развива хазарта и стриптиза и да легализира леките наркотици и пруституцията. Иначе нормални туристи в тези условия няма как да дойдат па камо ли да повторят.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Не са гладни, а са алчни. Но за сметка на това обслужването е под всякаква критика.

40

Анонимен

преди 3 месеца

400 лв. за трима на ден в Пампорово. На същата цена ще отида до Париж, Виена, Лондон, Рим. Не, благодаря!

39

...

преди 3 месеца

еми Гърция и Турцие явно зовът БГ туристите! Пък тука нека си вдигат цените! Даже алко е с тоа което го вигат! реално да ги дигнат 100 пъти даже и повече! Мен това НЕ МЕ интересува! НаБЪ морето НЕ СЕ ХОДИ! Там не е за нормални хора!

38

Хотелиер от Созопол

преди 3 месеца

Много малка част вдигат - ние в нашият район ги вдигнаме в началото на силният сезон, не и сега! Това е нелепо, но колегите си знаят.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да дигат пак няма да ида.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен АлкохоликЗа 600 евро можеш да почиваш ден, ден и половина, с повече късмет и занижени критери два дни

35

Анонимен Алкохолик

преди 3 месеца

До пияница мистикТо за ккво са евтини теа студиа в комплексите знаеш ли ? Защото за 20 кв. студио ти искат по 600Е за подръжка на година . Ако не платиш губиш апартамента по договор. За 600Е може да почиваш в алл инкузив некаде

34

Пепката

преди 3 месеца

Аз тая година, ще направя една Гърция, и към средата на септември една Турция. Тия да вдигат и да правят каквото си искат. След минало и по - минало годишният грабеж, и отвратителното качество, отказаха ме да ходя поне в близките 5 години.

33

наглеци

преди 3 месеца

Алчни, нагли и безскрупулни. Хотелиерите и ресторантьорите са един дол. Най-сивият сектор са. От всяка гледна точка. И с най-ниско ДДС. И въпреки това най-много реват. А пък като цена-качество на услугата са изключително зле. Типични Бойкови последователи. Бойкот на хотелите им трябва. Преди няколко седмици обявиха, че се очаква рекордно силна година за туризма. Те сами са си виновни за липсата на кадри.

32

Груйо Михалов

преди 3 месеца

Снимката говори достатъчно- шезлонгите през 20 см. ако некой пръдне ще ти се развали прическата... Това ли е почивка според селските мутри дето си играят на туризъм в Бг. ужас!!! То след подобна почивка ще ти требва психиятър.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ние вече запазихме в Гърция, да вдигат колкото искат. И таксите за чадърите да вдигнат дано.

30

фейк такси

преди 3 месеца

Заплатите са на нива 2019г., кво вдигат теа цените, вкарват виетнамци суринамци и пак не вдигат заплатите на българите .После реват що нямало туристи ?

29

Azz

преди 3 месеца

да се задавят дано....и още едно торнадо няма да е излишно-да отнесе още малко от претрупаната първа линия...

28

Далай Ламя

преди 3 месеца

"Всеки сам си преценя" - Те дали да вдигнат цените, аз дали да не проверя цените някъде извън страната...

27

Хамстер

преди 3 месеца

А в Гърция обявиха , че 50% от плажа трябва да е за свободен достъп и то във всеки плаж... Тук обявяват от сега 20лв за заразен с трипер или жълтеница шезлонг, дето ги минават веднъж седмично с едно парцалче и водичка в кофичка от сладолед без да сменят водата и така един заразен шезлонг да има всички се заразяват...

26

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам пари