38

Алесио Бианки

преди 3 месеца

Аз пък си татуирах на дупето знак "Влизането забранено"🛑❌ А вие слушахте ли новата ми песен " Хайде на морето ,плащам със дупето" която е ремикс на легендарния хит на Лео Бианки и Играта ( Халката) ..

37

Ако е бил

преди 3 месеца

Комунист или ушев убития да го съдят за дребно хулиганство

36

Този Който

преди 3 месеца

От тоя може да има полза само в екарисажа. Бахххти паразита долен!!

35

Бойко Борисов

преди 3 месеца

Ей, злите ПП пак са обвинили мой роднина и член на партия ГЕРБ, хайде гербери да се събираме пред полицията, да се въргаляме като пиян Вежди Рашидов и да настояваме да освободят нашият брат. Политическа репресия върху членове и симпатизанти на ГЕРБ, свобода за убиеца.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Полицията не работи. Кат не работи. Съда не работи.Нищо не работи.Хубавата ми - ни родина България свято място ,а какъв съвременен народ.Външо плешиви мъже с анцуннзи жени с изкуствени коси мигли устни без мозък реч мисловна дейност.*** невъзпитан некултурен невеж неосъзнат.Слуги на дявола.БОГ вижда всичко.!

33

Анонимен

преди 3 месеца

ДЪРЖАВА НЯМА. ЗАЩОТО НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА.Вече. Починаха физически телата им. Душите духа им съзнанието са живи виждат чуват знаят всичко и водят много по динамичен живот от тоя на земята. Работят. Пречистват се от негативната енергия на земята. На земята.България Варна и навсякъде. Новите поколения *** с *** грозни физиономии и момичета с нокти 1 метър празноглави наркомани необразовани са отрочета на също толкова неосъзнати родители които не знаят че не се създават деца а се възпитават!

32

dmx

преди 3 месеца

42 годишният извършител убил жертвата си заради 42 лева. Прав е Дъглас Адамс, отговорът на всичко е 42

31

Стилиян

преди 3 месеца

Да Ви е честита новата нежна полиция, която не бие, моли се на разни ***, винаги е виновна и всички я плюят защото нарушила правата на някой надрусан *** който после пуска хиляди жалби и го дават по всички телевизии колко е безпомощен и невинен съвестен гражданин

30

ХАХАХАХАХАААА

преди 3 месеца

Имената на електората на ОПГ пп-дб-дпс не се пишат А познайте защо

29

Анонимен

преди 3 месеца

Този сигурно му е по- добре в затвора и е решил ,че ако направи още едно убийство може и да не го карат да излиза пак. На индийците не им се работи...искат на готово някой да ги храни!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Затворите са място, което трябва да превъзпита и да накара извършителите да се поправят. За съжаление, в България затворите са място където допълнително се деградира, така че е въпрос на време излезлите на свобода да извършат ново още по-брутално престъпление. Има два изхода от проблема. Или да се дава доживотна присъда за всяко извършено престъпление или да се реформира затворническата система. Това е.

27

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Що за присъда е била предишната? Колко й е било намалението, че да е лежал само някакви си 13 години? Кой съдия я е издал?

26

Лукчо

преди 3 месеца

С тези инициали няма да разберем дали са го превъзпитали в пандиза,ако извърши трето убийство след 20-30 години.Да променят закона защото този не е единствен и да няма право при второ убийство на съкратено съдебно следствие и под 30 години вместо доживот.И на оня убил студентката преди години до В.Търново не му бе първото.Поне за в бъдеще да не се допуска убилите втори път да са сред нас.

25

Следователно

преди 3 месеца

,,Смърт да бъде..пред съда..!" Не можал да попадне на хора и да стане човек.

24

Стоян

преди 3 месеца

При ***, подобни неща са ежедневие.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До България загива! Отдавна е загинала. Населението е без абсолютно никакви ценности напълно деградирало като човеци. Крепим се на съседите.

22

България загива!

преди 3 месеца

Бавно и безславно!

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Един. Пак не ти се получи както всеки ден не ти се получава...Не стааш чуек и тва е...

20

Анонимен

преди 3 месеца

А кой утрепа Трактора :)))

19

Анонимен

преди 3 месеца

Системата не работи както почти всичко в държавата, като не могат да го променят поне да го държаха на топло, а те го пуснали да убие още някой друг човек.