263

до 257

преди 3 месеца

А защо купувашвеминдил нали ще ставаш независим...за какво ти е нефт и газ...ти телефона на посолството нямаш ли да им се обадиш за нефт...

262

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Преди седмица видях Тагарев на една каруца с 2 магарета(чети 3)натоварена с акумулатори, та си помислих че ще си слага слънчеви панели,а пък то какво било канал ги е за износ до Грузия сигурно и ддс ще иска да върне!

261

Баба Ванга

преди 3 месеца

Пророчество: "И ке стане Русия страшна сила и ще я уважават по целия свят и всички ще искат да бъдат приятели с нея. А противниците и ке загинат. Ако България се държи за Русия ке пребъде, ако не ще изчезне. "Скоро ще се убедим колко права е била баба Ванга.

260

Анонимен

преди 3 месеца

От бг с любов.др път експлозивите ще достигнат крайната си цел Москоу и ке има фойерверки и джумбаре.бг черпи а Украйна поръчва джумбарето-като камиона на кримския мост.ххх

259

Анонимен

преди 3 месеца

Елката обаче, е била убедена че са за Русия, щото така е писала в заглавието! грузинските служби ряпа да ядат!!!

258

Анонимен

преди 3 месеца

Още една акция на Буданов се провали.

257

82-ОМБР

преди 3 месеца

Oбичам надарени афромериканци да ме порят кат'риба, да ме пълнят кат'агне.

256

Анонимен

преди 3 месеца

Русия купува оръжие от всякъде . Значи скоро ще фалират. Запада финансира Украйна те продават на Русия. Парите не миришат.

255

Русофил

преди 3 месеца

До 189: може да съм дърт, но диктувам на едно младо момче какво да пише докато ме клати както Брежнев клатеше бай Тошо. Мечтата на всеки русофил е млад съветски мужик да го обладае все едно е мандра, да разкъсва дрехи все едно са пакети с храна и да е настървен както когато вижда месо за първи път, да блъска както блъскат по врати на хората през ноща и да те подкара с опряна твърда тръба напред както съветите са ги подкарали към фронта. Да стреля в мен като политкомисар в тълпа отстъпващи съвети

254

82-ОМБР

преди 3 месеца

Копуваме руски нефт защото ни трябва,имаме парички-огаждаме си. А русия защо продава бре,да не би защото и трябват парички?

253

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ми ем волки и за свою територию будем до останогу!

252

Аз казах

преди 3 месеца

Най вероятно са били нужни за подривна дейност! Или за някой бункер.

251

Анонимен

преди 3 месеца

Хахахааа, роднините укропитеци май удобно пропускат изказванията на склерозата от Белата колиба,от,,ще подкрепяме Украйна колкото е необходимо '' стана ,ще подкрепяме Украйна колкото можем'' Хихихихиххиии

250

Сашо

преди 3 месеца

Украйна си стана откровена терористична държава.

249

А купуват руски нефт

преди 3 месеца

Днес, 5 февруари 2024 г., се навършва точно една година от въвеждането на санкциите, които щяха да разкъсат на парчета руската икономика. Говорим за въвеждането на Г-7 на така наречения таван на цените на руския петрол и ембарго върху петролните продукти. Година по-късно можем да обобщим някои от резултатите от тази част от антируските санкционни мерки. Един от резултатите е на фондовите екрани. Барел петрол Urals се търгува на нива над $68. Това е повече от 8 долара повече от "тавана".

248

Анонимен

преди 3 месеца

До 243 82 ОБМР да знаем ги такива ефирни герой

247

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали Украйна има недостиг на оръжия и трябва да ги финансираме? Що продават на противника? За да ги убива ли?

246

Анонимен

преди 3 месеца

До 244 Е от кога пък изкукалата ти баба е се мисли за Ванга или ти щото си изкукал уркопитек си мислиш ,че тя е Ванга

245

Анонимен

преди 3 месеца

До 82 Е що пък тия в Донбас не ги смятат за Окупатори тия руснаци ,а само такива уркопите-ци като теб

244

Вече в Авдеевка

преди 3 месеца

По данни към 16:00 часа московско време. На 4 февруари 2024 г. щурмови групи на руските въоръжени сили са пробили отбраната на украинските въоръжени сили в района на пясъчната кариера и навлезли в жилищния район на Авдеевка, като са успели да се закрепят там. Опитите на въоръжените сили на Украйна да ги изтласкат са завършили с неуспех, Генералният щаб на ВСУ все още мълчи, но "патриотичните" украински медии бият тревога, заявявайки, че ситуацията е катастрофална.