34

ьааьаьаь

преди 3 месеца

Сега ще напечатат пари и ще решат проблема. Сащ нали така правят. Всичко се решава с пари

33

ГУГАЛО

преди 3 месеца

Още една причина да затвориме вьглишните централи

32

Анонимен

преди 3 месеца

А бре тея нормални ли са?Как дърветата ще кашлят?Вместо да пишат такива измишльотини ги водете на лекар за ментално здраве.Заради ковид ли напоследък има толкова луди?

31

Анонимен

преди 3 месеца

"Установихме, че дърветата в по-топъл и сух климат по-скоро кашлят, вместо да дишат" , казва водещият автор на изследването Макс Лойд.". Това не е изследване. Това е диагноза.

30

Майстора

преди 3 месеца

Машината за лъжи и измишльотини и пропаганда, която работеше денонощно за КОВИД-измамата, сега е включена на пълна мощност за клаймътченч мега-измамата. Сега ще се наслушаме на най-абсурдни съчинения, всеки ден, всеки час. Само чрез непрекъснато облъчване и страх могат да се принудят хората отново да приемат злонамерени и античовешки "мерки" и извращения.

29

Анонимен

преди 3 месеца

ГОСПОДИ КАКВА ГЛЛУПОСТ!! Защо пускат со2 в оранжериите, поинтересувайте се... Лудостта на зелената секта става много опасна вече...

28

Анонимен

преди 3 месеца

По принцип е така, но тази част със "кашлянето" не е вярна. Дървото може да отделя въглероден диоксид само ако е умряло и в процес на разграждане. Иначе топлото време стимулира дърветата да поемат повече въглероден диоксид. Фотосинтезата се осъществява най ефективно при топло, слънчево и влажно време. Затова най голям растеж има през пролетта. При намалява светлата част на деня растежа намаля и спира напълно през есента. Изключение са иглолистните. Те растат и зимата но по бавно.

27

Ооо!

преди 3 месеца

Това пречи на зеления преход! Всички дървета трябва да се премахнат като стане по топло за да се намали въглеродния отпечатък. Започваме с тия в зелената зона София център.

26

Анонимен

преди 3 месеца

СЛОЖЕТЕ ИМ ПРОТИВОГАЗИ!!...

25

Ей, джурналята,

преди 3 месеца

За цикъла на Кребс, челили сте в училище?

24

А дървото на

преди 3 месеца

Снимката е ядено от бобър! Четете бре хора! Клечането по баровете и в разните му там "социални"(или по-точно сексуални) мрежи, не ви правят умни! Там затъпявате!

23

Ало, нещо лъжете!

преди 3 месеца

".....За нивата на въглерод свидетелстват определени изотопи, наречени метоксилни групи......" Метоксилните групи са част от органични съединения, а не са изотопи на въглерода! Някой, май не е учил химия в училище! Ако джурналистката искаше да не пише глупости, то трябваше да подходи по друг начин!

22

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Пак подготвят няква схема отдалече

21

Анонимен

преди 3 месеца

В следващото проучване ще установят, че дърветата плачат заради глобалното затопляне и крещят "Как смеете?"

20

Анонимен

преди 3 месеца

Моля да прекръстите списанието от "Протоколи на Американската Академия" в "Протоколи на ционистките мъдреци"! Тогава всичко ще си дойде на мястото.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Верно ли, пречи им да дишат липсата на въглероден диоксид и естественото на-т-ор-яване. Скоро и хора и жи-в-о-тни може да са така поради липса на кислород, който създават растенията. Всяко вмешателство в природата е вредно за всички, тя има баланс и кръговрат. Силните ветрове/задвижващи вятърните мелници/, също пречат на растенията, изсушават и изветрят почвите. Всички планински върхове са без растителност точно защото почти винаги има ветрец. Перки или природа.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Затова дайте да ликвидираме въглеродния двуокис, който дърветата превръщат в кислород, който дишаме нали така, клoy ни?

17

опетков

преди 3 месеца

Бактисахме от платени псевдо учЕни. Има такава категория от тях, които ще ти напишат каквото им кажеш за дребни стотинки. Никакъв морал, никакви научни принципи. Имам един въпрос към "зелените" многознайковци: Колко процента от земната атмосфера заема предизвикващия "глобалното затопляне" въглероден двуокис? Който знае да вдигне ръка. И вярно, този термин вече е демоде. Понеже се разбра, че затопляне, ту има, ту няма, сега се говори за "климатични промени".

16

Анонимен

преди 3 месеца

Фантасмагориите на залените шарлатани не знаят граници. Циркаджии.

15

Сатир

преди 3 месеца

Без светлина фотосинтезата не съществува. За това се препоръчва в спалните помещения да няма растения. Някой опитва да направи сензация от нещо известно преди повече от 60 г.