9

Илиана

преди 3 месеца

Браво! Само напрад!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Спорт няма, ама наградени има.

7

до 3

преди 3 месеца

Доста силно казано, не се и съмявам. Подобен съм аз с тениса на маса. Без професионален треньор бия всички от втора лига. Знаят ме кой съм, треперят и не вярват как не тренирам, а играя за кеф по няколко часа на ден в офиса.

6

Абе Денкоф ко прай

преди 3 месеца

Абе Пърденкофф ко прай там ? Нали трябва да се среща с градинаря-*** на Белия дом, среща уредена за 100хил. долара ??? Марш бе академик,, отивай да лижеш американски подметки !!!

5

Везенко Сакраментов

преди 3 месеца

А недоразумението, което сложиха за спортист на 2023 е пред изхвърляне от отбора си следващата седмица. Поне да имаха доблестта да дадат наградата на Нургюл.

4

Анонимен

преди 3 месеца

А Везенков Пейката бил ли е там ?

3

Анонимен

преди 3 месеца

И те едни спортисти... Програмист съм по професия, родителите ми са майстори на спорта, редом до научната си работа. Скиор съм от дете. Карам много. По 2 месеца средно съм в Алпите. Виждам на Лалето подготвят състезание. Помолих да пусна 3 пъти трасето с време. Първо време. Ония седят "скиорите" от НСА и ме гледат не знаят къде се намират. Толкова за нашите спортисти. На 90% нафукани аутсайдери.

2

Бонго Бонго

преди 3 месеца

РЕДНИК РАДЕВ КОКАРДЖАТА ПЕЧЕЛИ ПРИЗ ЗА НАЙ СРЪЧЕН КРАДЕЦ. ХООП ПЛИКОВЕТЕ В АНУЗА. ХОООП В ЧЕРНАТА КАСА НА ПАРТИЯТА 3 МАРТ.ПЪРВЕНЕЦ Е ПО СПОРТНО ПЪЙРДЕНЕ...

1

мизерник

преди 3 месеца

Денков е върха ,и два пръста отгоре . !