97

КРИС

преди 3 месеца

Не са гризвали КРОШЕНЦА И ЪПОВЕ 🤩

96

Анонимен

преди 3 месеца

Проверяващите да се разходят из тротоарите в центъра, в кварталите, задължително е да си гледаш в краката, за да не настъпиш.. Глоби иначе няма как да се научат "кучкарите".

95

Айде

преди 3 месеца

Де. Прасета не може, а кучета и котки може!

94

Shark

преди 3 месеца

Аз пък съм против селяните в градовете!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Виетнамци трябват,виетнамции,и няколко виетнамски ресторанта,по големите градове,менюто ще е богато и евтино,поне в началото,после,като минат на дворни и апартаментни породи,ще поскъпне и понамалее менюто,но ще се появят първите дебели виетнамци в света

92

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

По нагли същества от кучкарите няма. Градинките и тревичките в междублоковите пространства са за хората, не са за тоалетна на кучетата ви. Навремето и пикници си правехме, а сега и да се разходя не мога от екскременти. А някакъв нагляр се възмущава, че не му осигурили място да изхвърли ла..ната. Осигурено е нагляр, казва се канализация и е в жилището ти! Да не говорим, че всички лъжат когато стане въпрос за пликчетата.

91

Анонимен

преди 3 месеца

До IT пенсионер 81 - То па голямо оцеляване,като седи 5 часа на вънка ...

90

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 89 - Аз съм против животните в градовете :)

89

Анонимен

преди 3 месеца

Към г-н Петър Бойчев - Когато се пише статия, трябва да има безпристрастие. Ех, разбирам, че на вас ви е трудно, особено в политически контекст, но тук такъв няма.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Вой, лай, всички съседи се наслаждават и благословяват наред

87

Анонимен

преди 3 месеца

За София 3 двойки проверяващи спокойно ще си изкарват заплатите. Но не трябва да работят по график, а всеки ден на различно място по различно време, за да не бъдат избягвани. Крайно време е да се разбере, че не сме против животните, а против поведението на самите кучкари. Да разберат, че апартаментите не са места за животни, мъчат и тях и съседите. Това да влезеш след кучкар в асансьора при дъжд е преживяване, кал, смрад. Най-любимо ми е да оставят кучетата за уикенда с малко храна и вода

86

Някой

преди 3 месеца

Тези проверки трябва да са постоянни и във всички населени места!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Тия от общината се чудят как да изкарат пари. Да има откъде да крадат, разбира се. Да не мислите, че тия глоби ще идат в полза на софиянци? Нямам илюзии. Където живея 50 години не са отправяни тротоарите. И въпреки писмата до кмета на Слатина и на София никой не обръща внимание.

84

Анонимен

преди 3 месеца

А мобилните оператори защо не ги проверявате, а банките, а модерната търговия? Кучето ми ви е проблем, проблема ви е селяните с които напълнихте София, те не само не си събират след кучето но правят много по-лоши неща.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам наглостта на кучкарите.Те ще ми казват кога да погаля тяхното куче.А мене защо не питат искам ли да бъда лизан от тяхното куче..Въпрос на умствен багаж изглежда е.Сравним с техните любимци По вероятно

82

Анонимен

преди 3 месеца

А, кой ще проверява уличните ***?

81

Анонимен

преди 3 месеца

Къде се намират парковете Горска култура, Братска могила, градинка Алжир, градина Св. Троица? Останалите ги знам.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Защо само в София ,в нашия град кучета бездомни спят пред общината особенно пролет ,лято

79

IT пенсионер

преди 3 месеца

Евалла на автора за заглавието - кучкари, кучетата са си ***. И аз имам едно добиче в къщи - един котарак, ама като му се ядосам го натирвам навън и го пускам обратно когато ми стане жал за него. Така го тренирам да оцелява в дивата природа.

78

Сълза и смях

преди 3 месеца

Не мога да си представя да събирам *** на пит була ми при положение,че е пълно с бездомни кучета.