11

до брит учЕн

преди 3 месеца

Голямото шоу се очаква в Токио - Япония на 31 Март. Радвам се че има и други фенове на Формула-Е

10

Коментатор

преди 3 месеца

Пране на пари, ама яко пране. Този никога не ми е харесвал. Няма ги онези стари сътезатели ,като Сена, Фитипалди. Шумито.........Алонсо и той остаря.

9

Британски учЕн

преди 3 месеца

Във Формула Е е истината.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Титла няма да му пуснат, за да не бие рекорда на зеленчука. За всички фенове на зеленчук или пат ла джан, няма никакво значение кого харесвате или не харесвате. Това е едно безсмислено разхищение на ресурси. Нито вие някога ще карате болиди, нито има практическа стойност рева на двигателите и износването на гуми да се въртят на едно място 60+ пъти. Ако беше станал ритнитопковец, 85 милиона щяха да са му за добре дошъл в някой среднокласен клуб.

7

Ееее

преди 3 месеца

Ферари стигнаха дъното и продължават да копаят на долу. Съра когато и да си тръгне от Спорта, все е късно!

6

Хейт

преди 3 месеца

Тия си живеят в свой си свят: горят си тонове гориво, сменят тонове гуми, раздават си милиони и кво? Трябва да им ръкопляскаме? Каква е ползата от съществуването им?

5

Асан

преди 3 месеца

Бате,дай някое Евро...

4

от северозападО

преди 3 месеца

Заплатата може и да му е космическа, ама мъжкарските атрибути баш че са миниатюрни, като гледам как се разбегват мадамите! Налазват повече такива като Гришо наш!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Верстапен пак ще го направи смешен. Най-ме изкефи по-миналия сезон как в последната обиколка в последното състезание Хамилтън водеше а Верстапен зад него и накрая го излъга, а Хамилтънчо едвам не се разрева защото изпусна титлата буквално в последните завои. А най-се накефих не от факта, че така грубо беше изгаврен Хамилтън а защото аз като фен на Шумахер се накефих, че не можа да му подбри рекорда от 7 титли. Красотааа!

2

?!

преди 3 месеца

За кога?!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Формула 1 не я гледам от когато няма никаква интрига, няма изпреварване няма нищо, тръгва първи и накрая първи, единствено в пит стопа но и там вече грешки няма. Това е от поне 20 години минимум.