34

Анонимен

преди 3 месеца

Търсете като картинка "руки базуки" и ще видите какво става, когато имаш достъп до химия, но нямаш акъл.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Силициева долина бе другарю Бойчев, СИЛИЦИЕВА!!! Защото се създава около растящата полупроводникова индустрия през 60-те, а тя ползва СИЛИЦИЙ, а не СИЛИКОН (което пък е името на органичнинте съединения на силиция). Учете го този английски, даже там са две различни думи - silicon (без "е" в края - силиций) и silicone (с "е" накрая - силикон).

32

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Идеята е добра но е сложна за изпълнение защото в нея ще участват редовни спортисти а допинг ченгетата ще знаят кой се друса и после ще му спират правата за официалната олимпиада

31

Анонимен

преди 3 месеца

Преди време, при частен разговор с професионален атлет, той ми каза, че няма световно спортно постижение без химия, но, че и само с химия също няма да стане. И сподели, че основната разлика м/у атлетите е до колко са готови да жертват или минимум да рискува здравето си, за постигане на добър резултат. И той каза че познава достатъчно колеги готови на момента да постигнат победа, без оглед на последствия за здравето - и последствия, включително трагични е имало. Но нищо не се афишира.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Нали разбрирате какво значи загубиш в състезание по "докъде достигат възможностите на човешкото тяло." Човечеството изтрещЕ.

29

Анонимен

преди 3 месеца

я

28

Анонимен

преди 3 месеца

И ако се окаже, че резултатите на двете олимпиади са сходни, ще означава че и на нормалната всички са назобени. Тежки времена предстоят за нормалната олимпиада, която няма да може да обясни, защо няма истинска борба с допинга.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До до 19 - Така се представя по медията, но неата са малко по-дълбоки.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До 24 - Звучи забавно и може да се изкарват пари от залагания. ТИ кво му плащаш?

25

Тъпо

преди 3 месеца

Участваш ли в такова състезание,след това не можеш да участваш никъде,щото ще бъдеш уличен!

24

пенсионер-ветеран

преди 3 месеца

значи Икономически ще става още по-тежко, след като връщат де-факто Гладиаторските Боеве с цел като нема Леб, да Има Зрелище!

23

Анонимен

преди 3 месеца

хаха гламавите гладиатори ще са доброволни морски свинчета за брутални биологични тестове, а плебеите ще плащат да гледат шоуто докато елита използва наученото срещу тях

22

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро и гладиаторите ще върнат изчадията на ада.

21

Козар

преди 3 месеца

"Олимпиадата по химия" хахаха

20

Анонимен

преди 3 месеца

До 8: на шега или не Руснаците са най добрите в невидимия допинг. Не го засича нищо и е най скъпия в света. 30 000 евро е най евтиния допинг за обикновено състезание при което не те хваща никой от тестовете естествено не за олимпийския или републикански които използват по подробни лаборатории. В нашата държава пък си плащат и допинг не се вижда така или иначе.

19

до 19

преди 3 месеца

не си разбрал, точно наопаки е - КриптоПирамидата на ППДБ - (П)рибираме (П)ачките от (Д)аренията в (Б)иткоини сe Опитваха да си купят една от КриптоФирмите на Тийл - Vault, т.е. вероятно се опитваха да купят Спокойствие - но Vault ги отрязаха, като казаха, че Офертата им НеСериозна!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Само искам да напомня на всички, че Питър Тийл открито защитава монополите, трансхуманизма и е замесен с фирма за криптовалути, която сега съди държавата ни за 3 млрд.

17

Киборгите Атакуват

преди 3 месеца

НаПред - с Допинг, Дрога, Мозъчен Чип от Мъск, всякакви Тунинги - и бой до последният Оцелял!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Който оцелее, той ще победи. Най вероятно няма да подобрят нито един световен рекорд. То само с ядене не става, трябва и акъл!

15

Муахаха

преди 3 месеца

това е Истината, добре че един Истински Билдербергер като Тийл, а също и Истински ХомоСексуален Мъж, а не Жендр, се сети, че това е Истината!