37

Анонимен

преди 3 месеца

А с жертвите на фашизма какво правим кой ще върне на България блестящ поет като Вапцаров а?Защото тези *** почитат точно убийците на Вапцаров и компания. Този убиецът на децата от Ястребино го изкараха психически зле и за това го е сторил.Фактът че бяха една шайка поклоници на убийците говори че народъът не е с тях а уж чакали хиляди.

36

Шопендар

преди 3 месеца

Абе вие какво очаквахте от отрочета на дс и бкп.те си действат по техните си начини,спечелиха с мушенгии изборите,и още в първите месеци си показаха некадърноста,а тепърва има да се нагледаме на чудеса,като тръгнат парите

35

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До За сведение на (10) и (11): Големият брой от тези, за които пишеш, са били ликвидирани поради това, че са служили на чужда държава и то комболшевишка/сталинистка/нацистка такава, а именно ссср, изпълнявайки заповедите на сталин, свеждани до тях чрез г. димитров и в. коларов.

34

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен (22): А кой им е бил обявил война?

33

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До истина ли (34): Преследваните са били такива, които са се поставили в служба на чужда държава (ссср) и по нейно ръководство (в лицето на Г. Димитров и В. Коларов най-вече) са извършвали антибългарска и антинародна дейност, в т. ч. и най-зловещия атентат в тогавашната, а и в по-сетнешната действителност в европейски и дори в световен мащаб: взривяването на не какво да е, а храм и избиването на намиращите се в него.

32

истина ли

преди 3 месеца

Тук трябва да споменем защо са съдени тия хора - защото 20 години по-рано осъдените започват гонения над комунистите и избиват над 200 000 души без съд и присъда, т.е. Народния съд е възмездие! Освен това трябва да подчертаем, че 2/3 от съдиите в "народния съд" са евреи, както и в другите европейски държави без обаче българските евреи да са били депортирани или избивани. Герберасчето трябва да си прочете историята защото е смеш

31

Анонимен

преди 3 месеца

Хе хе страх ги тресе, като се знаят колко са престъпни, да не се повтори историята! Погледнете днешния "елит" и се сетете дали, аджеба и преди 79 години не е била същата предателска uзмem!

30

Софийски педерюги

преди 3 месеца

Какво не Ви е ясно? Белене ви зове.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя и фотограф си е докарал да го снима.Лицемери!Прогонихте народа,а които останаха умират като мухи от болести и мизерия,благодарение на вашата "загриженост".

28

Защо избихте

преди 3 месеца

Цвета на България? Яворов, Христо Смирненски, Гео Милев, Никола Вапцаров? Жълтопаважът ще страда много жестоко. Вервайте ми.

27

Не че Ви плаша

преди 3 месеца

Нов Народен съд иде със стайна сила.

26

Втори февруари

преди 3 месеца

Е истинският празник за бедуините фашаги.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Я па тоя!Никой не е забравил миналото.А вие прогонихте 2 милиона и това е равносилно на убийство.Тия хора никога повече няма да се върнат тук.

24

Анонимен

преди 3 месеца

А стена на загиналите и евакуирали се близо 4 милиона българи от демократичния режим, кога ще правим, щото сега са повече измрели и прокудени, даже другата статия е " изчезваме като нация"

23

Кукунела Снайпера

преди 3 месеца

Васка ДС-то може да няма очи,но пък има Уши и още как...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще има стена и плочи с имената на хилядите убити по време на англо-американските бомбардировки над България?

21

За сведение на

преди 3 месеца

До Анонимен 16...Истината боли... Неволно съм сгрешил годината е 1945 ... Мисълта ми е че жертви е имало и преди и сега и не трябва да се променят историческите факти !!!!На който не му изнася си е за негова сметка.Народната памет не можеш да изтриеш!!!

20

16

преди 3 месеца

До За сведение на - ам .. ъъъм bruh! FTW? Май за мен говориш, а? Айде не се заяждай mofo 0-rizz boomer ...

19

Анонимен

преди 3 месеца

До За сведение на - Спри да пишеш "за сведение на" и нещо си - не си толкова ***. Не знам, какво е станало 1045-а, ама както и да е - който е нарушл закона, наруил е закона! Или викаш - то щото е лош закон - няма проблем! Ареее баста!

18

За сведение на

преди 3 месеца

Анонимен 15,,,Ами да по твоята логика и тия жертви след 1045 г. са нарушили законите и такова е било наказанието.Стига вече с глупости ...от Сорта "убити от Народния съд",,,