11

Анонимен

преди 3 месеца

Странно. Не оспорвам резултатите, предвид и какво виждаме по улиците. Същевременно повечето майки са професори по новости и поучвания в храненето и отглеждането. Изкълвали са всички книги, статии и научни изследвания . Поставят педиатри и диетолози в малкия си джоб. Но никой не е по-могъщ от рекламата и пазара.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Първо, премахнете тези кухи фрази "за да е здрава нацията". На никого не му пука за нацията. На първо място е индивида. Второ, точно Лидл да се е загрижил за здравето на хората с тези им фалшиви и евтини продукти е много комично. Трето, култура на хранене трябва да се възпитава не само в семейството, а и в училище и детска градина. Сега един път в градинката карат децата да носят продукти от вкъщи и да си правят сандвичи. Това е просто поредната криворазбрана инициатива.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Децата да правят, каквото си искат, аз, моята работа по тях съм я свършил. Направих ги, оттам насетне да се оправят

8

Анонимен

преди 3 месеца

Родителите не се интересуват какви ги вършат децата им, камо ли какво ядат. В пети клас са пробвали всичко с всеки.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Абитуриентите станаха по-дебели и отпуснати от родителите си.

6

Много ясно

преди 3 месеца

Нормално е да се нахраниш вечер както трябва. Ако си легнеш гладен, няма да заспиш. Просто трябва да е свястна храната и да не си пропускал другите хранения. Все пак, ако си карал без закуска и с две вафли на обяд, няма как да не се натъпчеш вечерта като прасИ.

5

Да се оправА

преди 3 месеца

Квот намери

4

:

преди 3 месеца

Масово храните в търговската мрежа са с ниско качество или дори вредни , това не зависи от родителите , а от затъналата в корупция и измами държава на Шиши ,Киро и тн

3

Цигггани,сър!

преди 3 месеца

Произвеждат "банкоматчета" на конвейера,а българите плащат.Така е демократично! И евроатлантическо! За политиците само етноса е важен за "спонтанното правилно гласуване"...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам и децата какви са шопарчета напоследък ми е ясно колко и какво се яде.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо страшно, че най-обилното хранене на българина е вечер. Важое да не е по-късно от 19:00 ч.