14

Извинявайте бре!

преди 3 месеца

Той и Тони Блеър се извини за подправените "доказателства" в резултат на които беше опустошена Либия и градовете и бяха сринати от английските бомбандировки. Не че имаше някакъв ефект. Заграбените либийски петролни кладенци все още се намират в английски и американски компании. Както и Иракските петролни залежи, които станаха американска и английска собственост щото в Ирак Садам имал складове с "химично оръжие" което така и не бе открито, но пък беше причина за унищожаването на Иракската страна.

13

здрасти

преди 3 месеца

за какво им се и извиняваш... на който социалните мрежи са му проблем - не ги използва и толкова.. някой да не ги накарал на сила

12

Някоя

преди 3 месеца

Родителите са отговорни за децата си до навършване на пълнолетие. Никой изобщо не трябва да им се извинява... Щом се е стигнало до там, децата да разглеждат такова съдържание и съответно от това да има последствия за физическото и психическото здраве, значи родителите не са се интересували достатъчно от децата си. На първо място трябва да кажем, че принципно децата изобщо не би трябвало да имат акаунти в социалните мрежи. Родителят трябва да упражнява контрол в това отношение!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Твърде късно! Злото вече е извършено.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Започва тотален контрол на социалните мрежи, защото се оказва, че те са голяма сила и не е добре да са безконтролни.

9

Фейса

преди 3 месеца

Лесно му е на Цуки - никой самоуважаващ се под 40 не влиза у фейса.

8

ьаьаьа

преди 3 месеца

Крадеш парите и времето на хората извиняваш се, но парите остават за теб. Също, като убиците и крадците.

7

ьаьаьаьа

преди 3 месеца

Кефи ме как простите хора се влияят и манипулират лесно в соцялните мрежи. Цъкайте минуси. Истината боли. Никога не са ми действали на мен и не ми пречат, каквото и да пишат в тях. Живеем в свободен свят.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Връщай парите на децата, лицемер

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя защо не тренира за бой в клетка срещу Мъск, а се занимава с даване на безсмислени интервюта?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Първо забогатяваш, после се извиняваш на хората, че си забогатял на техен гръб..

3

извини се бе

преди 3 месеца

все едно наркопроизводител да се извини за вредата от вредата от наркотиците

2

Анонимен

преди 3 месеца

Късно е ! Вече са увредени , пристрастени , напушени , завсисими и тн ! Целия капитализъм с ламтежа за все повече пари за сметка на хората е уникално зло .

1

Анонимен

преди 3 месеца

"Социалните" мрежи са оръжие за масово поразяване и контрол на живата сила на врага! По ефективни са от бомбите. Постепенно проникват навсякъде, до всяко едно кътче на вражеската територия. Хората веднъж облъчени остават увредени за цял живот.