20

Анонимен

преди 3 месеца

Горките, земетресения без спир, наводнения, снегове, нетипични за топли райони, какво става.

19

Къде е

преди 3 месеца

Глобалното затопляне МИШКИ???В ЩАТИТЕ ПУСТИНИТЕ ИМ В СНЯГ ДО КОЛЕНЕ,КАК СТАВА ТОВА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ САМО В ОПРЕДЕЛЕНИ ТОЧКИ ПО СВЕТА?.АЗ ЩЕ ВИ КАЖА КАК С ХААРП ТОВА ОРЪЖИЕ СЪЩЕСТВУВА И ИМА ДОСТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА,ЧЕ НИЩО НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА СЕ ПОЛЗВА ВЪРХУ ПРО...ТИТЕ ВИ МОЗЪЦИ!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Е, поунесли са се с геоинжинерството.:))

17

Анонимен

преди 3 месеца

СТРУВА ВИ СЕ НЕВЕРОЯТНО И Е ТАКА. МАЛКИТЕ ПУХКАВИ СНЕЖИНКИ ПАДАЩИ НА ЗЕМЯТА МОГАТ ДА НАТРУПАТ 30-40 СМ СНЯГ, КОЙТО ЗА БГ Е БЕДСТВИЕ,НО ЗА ПРИРОДАТА Е НИЩО - 2-2,5 Л/КВМ, ЗАЩОТО 16 СМ СНЯГ СА САМО ВАЛЕЖ ОТ 1Л/КВМ,А ОБИКНОВЕНО ПРЕЗ ЗИМАТА ВАЛЕЖИТЕ СА МАЛОВОДНИ. АКО ВИДИТЕ СНИМКИ ОТ РАЙОНА ЩЕ УСТАНОВИТЕ,ЧЕ 10-ТЕ МЕТРА СА НАВЯТИ ПРЕСПИ В НИСКОТО,КЪДЕТО МИНАВАТ ПЪТИЩА,А ПО СКАЛИТЕ НАД ТЯХ ИМА 4-5 СМ СНЯГ И СА СИ НАПРАВО ГОЛИ... ПРЕСПИТЕ СА НА МЕСТА 3-4 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ОТ ГОЛЯМА МАШИНА.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Вай, чок аллах... Отпада му сюнета на малкия Мехмед. А ние така се радвахме, че ше се отървем от малката смрадлива кожичка. Нищо, поне сме на топло при овсете. И аз вече не съм дефстфен, даже си имам цял харем. Щото те са послушни, само малко блеят.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Българинът оказва се, че вече му е традиция да не мисли и да не е натрупал знания в живота си. Някой писал, бил в Норвегия, пък и там нямало толкова сняг. Абе, пичове, дори и в Африка на Килиманджаро пада сняг и то доста. Ако някъде е студено, но няма вода в атмосферата, сняг НЯМА да има! Зависи и надморската височина, зависи и теренът какъв е. Зависи и ветрове и навявания дали има. Дали има прах във въздуха. Зависи дали влажността е постоянна или променлива, дали снегообразуването по-ранно.

14

Анонимен

преди 3 месеца

На първо място в света са Хокайдо и Сахалин. Топлия влажен въздух от мусоните се сблъсква с ледения въздух от сибирската континентална плоча и се отчита сезонен снеговалеж от 12 -13 метра. Но пък поради голямата динамика никога не е фактически толкова защото и се топи.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Това е така когато някой район попада в обхвата на т.н. валежна сянка, която зимата естествено е от сняг.Голямата влажност от Черно море, се сблъсква с бариерата на малък Кавказ и се изсипва ударно.

12

Българин

преди 3 месеца

Калкулаторке, въобще не съм изненадан, че ти си подписана под тая "новина". Говорител-пропаганда на ислямския фундаментализъм. Гнус и срам!

11

циганска работа

преди 3 месеца

Турците да си ходят в индия, като видят две педи сняг му викат 10 метра, за помощи не са ли проревали още?.!.

10

Българин

преди 3 месеца

А пълната прогноза за времето в Турция кога? Ай сектир от тука, ислямисти с отомански мераци! Събуди се, Българио, турската пета колона с помощта на българи-предатели ни докара второ иго! Левски и Ботев умряха за нищо!

9

Амсалак ага

преди 3 месеца

Каква турция? Къде са истинските стопани на тази земя? Избити от мордорските роби !

8

Тенгри кан

преди 3 месеца

Българите па минаха между капките;))) Ако някой се оплаква от зимата в България, нека си принтира и закачи на стената, тази статия;))) Ако тва са случи в България, 90% от електората ша умре;)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да пратим русенско варено и суджук за братска Турция :)))

6

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Хайде стига вече лъжи ! Поне да се бяхте ограничили с пет метра.

5

Туй

преди 3 месеца

На снимката са поне 11 метра!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Има една книга "Сняг" на Орхан Памук...препоръчвам

3

Хм,

преди 3 месеца

десет метра!? Сигурни ли сте? Бил съм Северна Норвегия, но даже и там не вали толкова сняг!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Това пак е от глобалното затопляне.

1

Щерю

преди 3 месеца

10 метра сняг! Горките хора!