17

истина

преди 4 месеца

Бате Иване наздраве ,алкохола не прощава.

16

Гневен турчин!

преди 4 месеца

Поне в такъв момент не си показвайте невежеството,злобата,пошлостта в характерите си!Стоичков е напълно прав, ,отдавайки му такова почитание!В наши дни играта на Иванов може да се струва наивна,но мнозина си спомнят фурора,който предизвика в ония времена!Филма ни показа,че може и да не прекланяме глави пред диктаторите,че може да има и хора,намерили начин по своему да се опълчат срещу властта и порядките!Мнозина,,прогледнаха"тогава-затова и филма беше толкова успешен и гледан!Хвала на И. Иванов!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Четейки Ристалния силно се усеще и от интелектуалци завършили 5тото отделение за бавно навиващи се че форматът му има дълбооок Банкянски надъх. и не е нужно да ни се припомнят 1 чи 2 чи 3, се боли.

14

1йн цу 2ай цу Драй!

преди 4 месеца

Урок по натъжена пиярност: Ти беше моето вдъхновение! Ти беше моята пътевoдна светлина, която ме вoдеше през годините! Знам, че ти винаги ще си сред нас, само си от другата страна! ВСИЧКО Е ЛЮБОВ И Ицо Осмицо е търнал след ЛЮБОВ кавички, малки черни и горни. Кавички в спортния свят се превежда на: "Айн Цу Цвай Цу Драй".

13

за първи път му е

преди 4 месеца

До Анонименстоичков и изкуство са две МНОГОО различни неща..ама многооо.

12

Анонимен

преди 4 месеца

А дроарката колешка на Нинува-Масларова се възмутила преди време за отпуснатите 700 лв пенсия на Иванов.Дълго време той не получавал пенсия,защото не са му внасяни осигггуровки.Срам и позор!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Иван Иванов му гледах интервю го открили за актьор докато бил се вманиачил да шофира разни Зилове,Газки и подобни камиони след което актьора започна да си излива публично омразата към АНГЛИЯ като незнайно защо наблегна на обидите и усмиващите подигравки към английските ЖЕНИ............Сексимволът и мачото женомразец на Тодор Живков актьора Иван Иванов вероятно Христо Стоичков се чувствал интелектуалец като го срещне!.............Лека му памет на Иван Иванов а впрочем КОЙ ГО ПРЕЧУКА?

10

БЪЛГАРИН

преди 4 месеца

ВСИЧКИ ХОРА БЯХМЕ ВЪЗХИТЕНИ ОТ АКТЬРСТВОТО НА ИВАН ИВАНОВ ВЪВ ФИЛМА ВСИЧКО Е ЛЮБОВ ,А В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ САМО ВЕДНЪЖ СЪМ ГЛЕДАЛ ИНТЕРВЮ С НЕГО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,МАЙКА БЪЛГАРИЯ ГО ЗАБРАВИ-- СВЕТЛА МУ ПАМЕТ-- БЕШЕ ВЕЛИК!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Христо Стоичков - ценител на изкуството. Не само велик футболист.Браво!

8

Анонимен

преди 4 месеца

НИТО БАТЕ ИВАНЕ,НИТО РИСТЮПИЧКОВ МИ Е БИЛ ВДЪХНОВЕНИЕ!!...

7

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ

преди 4 месеца

Най гледания български филм за всички времена....Светла ти памет....ИВАН ИВАНОВ /РАДО/

6

Ново ново

преди 4 месеца

Тоя и Рачков са навсякъде. Внимавайте. Вероятно душат и под полите на жените ви.

5

Анонимен

преди 4 месеца

"Всичко е любов" е най- добрият български филм точно заради участието на най- доброто лошо момче на бг киното Иван Иванов.

4

Танас

преди 4 месеца

Този го вдъхновяват едни неща, започващи с П... . (включително и перспективата за пошъл Пиар)

3

Ритнитопковеца

преди 4 месеца

Се изживява вече като актьор. Има повече часове рекламно време, отколкото покойния филми!

2

Пенсионер

преди 4 месеца

Беше страхотен артист. Ролите му ще се помнят вечно. Сбогом. Почивай в мир.

1

Ице мълчи.....

преди 4 месеца

по добре говориш, когато мълчиш.