17

Знаещ

преди 3 месеца

Много е труднна пчеларската

16

Глупости

преди 3 месеца

Няма уникални неща във ФАЛШИВИЯ ЗАПАД!!!

15

43657

преди 3 месеца

Абе, като чета тея с какво се занимават във ЕС, и още повече какво решават. Мисля, че трябва да спрат да шмъркат, ядат луди гъби

14

Кон

преди 3 месеца

Пак имитират дейност тези търтеи от Брюксел. Етикети, как ще попречат да ни сипват захарен сироп в бурканите? Няма начин с етикети това да стане. Само ще поскъпне медът, като крушките, краставиците и всичко, до което се докоснат тези п е да ли.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Ами салама народен :)))

12

Анонимен

преди 3 месеца

Китайският мед е т.нар.индустриален мед. Няма никакви полезни качества.

11

Анонимен

преди 3 месеца

На ЕС и меда ли му е оригинален ? На китайския кво му е ? Пчелите ли са по различни ? Недемократични пчели :))) Големите претенции на евроатлантиците че са нещо повече от другите хора .

10

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Медопроизводител айтиброкеровисшиста вече разбира и от мед, леко разкривайки опорката, че прекувачите с кошери само на книга, ще се опитат да вдигнат продажната цена на "натуралния" (да се разбира не от магазина) мед. и съответно пчеларите ще им кажат къде да седнат и кво има за вечеря

9

гост

преди 3 месеца

Няма по вкусен мед през зимата от свинският с кисело зеле на фурна .

8

Медопроизводител

преди 3 месеца

Представете си колко дървета и цветя трябва да има за да може пчелите да съберат нектар от тях да го сгъстяват, запечата и за да има във всеки дом истински мед с килограми. Абсолютно невъзможно. Или цената на буркан мед скача на 40+ долара и сме ок.

7

Анонимен

преди 3 месеца

И украинския мед е отлично качество особено примесен с кока)

6

IQ 3.14

преди 3 месеца

ъм. то и сега се иска партида, ако например си зареждаш ресторанта. нещо много читалищна статия, частните, особено био производителите минават през лицензирани лаборатории, така че за тях това не е новина. а в меда "за продаване" по веригите има 40 процента мед в най добрия случай така че там е добрутро свао положението. некой нещо намерил да препише да върже надника, от основен източник внучето на работническо дело. хаштаг закривай

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тия май не знаят как се отпечатва етикет? Който иска да фалшифицира, ще фалшифицира. В ЛИДЛ никой няма да гледа откъде е меда, а може да е от Великобритания /ти да видиш, 100% бил съмнителен/ Аз на ваше място, в ЕК, щом смесват меда с евтини захарин сиропи, ще вдигна цената на захарта! /Хи-хи/ Толкоз ви е акъла, щом ще слагате номера. Като го проследихте за изледване, какво?

4

Любопитен съм

преди 3 месеца

Ваксините за Кралството същите като за Источна Европа ли са? Или и те са фалшифицирани а? Щото май и те са различни, само да не ми излезе някой с тезата че климата е различен и са съобразени с климата!!!

3

Интересно

преди 3 месеца

Само медът ли се фалшифицира? Яйцата, хлабът, олиото, висококачествено ли е ? Не фалшифицирани .... То да не е по БДС ? Ако имаше закони, всички хлебопроизводители щяха да са в Белене до сега.

2

Анонимен

преди 3 месеца

ха... добра стратегия ,ще купя буркан 98876546763567829..

1

Глупости.

преди 3 месеца

То няма два буркана еднакви. Всеки, който знае как се образува меда знае този факт.