173

Капут Кондомов

преди 3 месеца

По тия ширини единствено абортът се ползва за контрацепция

172

Един

преди 3 месеца

Българките подобно на западнячките започнаха да живеят само в социалните мрежи , Тиндър и баровете. Както се казва не са особено материал за съпруги и майки. Взимат си кученца и котенца , снимат се каро кифли по цял ден , правят се на кариеристки и вече живота им е завършен. А не разбират , че живота е завършен не когато следваш тенденция в Инстаграм и ТикТок , а когато създадеш Семейство и дом.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Аз лично съм мъж и нямам деца, защото няма на кого да ги направя. Повечето жени изобщо не се интересуват от мъже и ми отказват. Говоря за жени 30+, които по цял ден са в социалните мрежи, живеят във виртуалния свят и получават хиляди предложения от мъже всеки ден, затова вероятно започват да се мислят за някакви божества.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Българинът е свикнал да бяга от отговорност и да оправдава всичко с крадливите политици,които той търпи.Спасението по единично и липсата на чувство за дълг към тази държава доведоха до това.Всичко започва от образованието,ако искаме да има България,трябва всички деца без значение етнос да бъдат учени на родолюбие и дълг

169

Анонимен

преди 3 месеца

България няма да се затрие ,а Българите в настоящия си вид. Това е темата. Същото важи и за държавите изброени от теб. Кога ли ще разберете че Българи, Англичани и всички други са термин за определянена граждани ,а не за генетичен материал. Българи с прабългарски гени няма, има Български граждани с смесица от Гени. Повечето настоящи Българи са смесица от разбообразни гени, като пра- Българските са под 2%. Вземете се в ръце и учете малко.Образовнието ни е пълна скърб.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Българите искат хем да са нацисти хем гейове. Няма как да стане. А пак този недоразвит индивид как е станал доцент? Този прилича на един човек с основно образование.

167

Анонимен

преди 3 месеца

С такива лидери как да не се топиш?Аз се топя и изчезвам много бързо и не само аз жената и тя. Как може този да е доцент? И после защо бягат от България.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Българи отдавна няма в България.

165

Анонимен

преди 3 месеца

От 89 година на сам са повече от 30 години и са точно 35 години. Но кой слуша човек, който е причината за намаляването на населението. Такива хора от ДС са причината. Народа заради тях си търгна и потърси нормални държави в които закона на шуробаджанащината не важи, а важи принципа на лоялна конкуренция. В България има процес на самоизяждане и злоба.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Като го гледам този на снимката хич не се е разтопил. Е този псевдо-комунист е причината за топенето на ледниците в България.

163

сегодня.бг

преди 3 месеца

Едно и също... по пет такива новини ли ще пускате на месец?

162

Сингапур

преди 3 месеца

България няма да се затрие за разлика от някои нации като английската, германската и подобни. Така наречените ц:игани не са фактор в демографията. Като количество не са много , а като качество пък хич не стават. Лузърите и гастарите са най кресливи , но файда няма от това. Антибългарите пукат като пуканки от злоба .

161

Ланселот

преди 3 месеца

България след няколко десетилетия е Bye bye и това е неизбежно. Тенденцията е вече мноооого трудна за обръщане и на никого не му пука за това. От човек с реални ясновидски способности знам , че цuганите ще са новите българи. България няма да изчезне, както прогнозират някои, просто българите ще са други. Няма да е голяма загуба, не сме особено качествена стока.

160

Анонимен

преди 3 месеца

Бой глад гърч стрес и яздене и стригане на смени и после що съадотоизмряли или фана гората. Му бавно *** Темпо темпо.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Ако имахме политици, който да мислят за работещите роби, робите щяха да се множат и да има кой да работи....ама като гледам какъв живот ще има детето ми тук, по- добре да не правя...или като другите да го образовам и да го пращам в чужбина...просто няма смисъл.

158

Топчо

преди 3 месеца

България е на дъното. Навсякъде помия и ни заливат с още , а всичко си седим с пръст в.. Окото. Предатели и престъпници на длъжности

157

Анонимен

преди 3 месеца

Тези, които след 1989 година подрипваха и ревяха като мага рета по площадите за банани и тоалетна хартия, не мислеха и не мислят за деца. Те си искат бананите и тоалетната хартия, а не деца.

156

Анонимен

преди 3 месеца

От края на 1990 година има много рязък спад в броя на новородените деца - раждаха се около два пъти по-малко деца в сравнение предишните години. От над 110 хиляди новородени деца на година до 1989 година, на 45-55 хиляди след 1990 година. Този спад сега се умножава - родените след 1990 година сега създават повечето деца в България, а тези родители са малко

155

Бьлгарче

преди 3 месеца

Пьрво, трябва да спрем чалгата а после всичко ще си дойде на мястото!!! Чухте ле бе кючекчии и кючекчийки???

154

Индия

преди 3 месеца

Ацтеките и маите са имали империи. Били са многобройни. Изчезнали са. Няма империя или държава която да е вечна. Народите също не са вечни.