32

Една българка

преди 3 месеца

Трябва максимално бързо да го осъдят и затворят. Стига се е коментирал по медиите - направо се героизира по този начин и всеки друг п*кьло с баща незнамкъвси ще си вика и аз мога да стана толкова известен без да могат да ме пипнат...

31

Анонимен

преди 3 месеца

В България един прокурорски син не можем да осъдим, а ще се борят с голямата престъпност и корупция. Затова не сме за Шенген и другите държави го виждат, явно не сме и за Европа. В коя друга европейска държава го има това. Свидетели колкото щеш, а те го разкарват като панаирджийска мечка по дела, вместо да бъде осъден и да е в затвора, където явно му е мястото. Този човек с нищо няма да допринесе за благото на държавата с това мислене и поведение.

30

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Защо от БАН (21)? Нямаше ли? В пъти, в пъти бяха в повече.

29

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А мъдурите му на васко как са? Не са ли му ги кръцнали още, та да кротне и да дебелее само? 'баси!...

28

селски бек

преди 3 месеца

Тоя не се е срещал с нашия Ванката, ще му изпусне всичките мускули и ще го изстиска като хавлиена кърпа, наглото детенце ще вие от страх

27

Иван

преди 3 месеца

С какво допринася този "прокурорски син" за държавата? Какъв му е приноса за БВП? И защо все още е на свобода? След като сина е с такова поведение, смятайте бащата. И този баща раздава присъди? Жална България.

26

Анинимен0011

преди 3 месеца

На този не му ли пробиха вече второ отверстие отзад в зандана?

25

Анонимен

преди 3 месеца

До ХайлХитлер 27 - Влезели в затвора, няма да оцелее ...

24

Анонимен

преди 3 месеца

Тати бие мама. Т ъпчо от малък само това гледа. Какво да стане. Става голям батко.... сещате се. Тати скоро ще приключи... после замислял ли се е какво го чака. Няма кой да го пази, всички останали съдии няма от какво да се страхуват....Честито Васко.Дано си го измислил по-добре.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Разсърдил се е Григоров, понеже щом това животно го пуснат от ареста, ще дойде и ще го пребие. Ще си вилнее докато не се утрепа някъде. Никога няма да го накажат, защото баща му и останалите магистрати са престъпници и ако един изгори, ще повлече останалите. Тоя никога няма да бъде осъден. Може и ще убие човек и пак ще го пуснат.

22

G.I. Joe

преди 3 месеца

Тоя стероиден бабаит трябва в пандиза да го сложат в пандиза с някоя тротинетка в килия защото най агресивните всъщност се оказват скрити гейове като прикриват с агресия.

21

Не, че нещо...

преди 3 месеца

Ама това преди 10-ти не можеше да стане. Съдът го оправдал, по-силен физически бил, трениран бил и т.н. Макаров калибър 9х18 носеше всеки пенсиониран военен или милиционер. Какво остава за действащите. Тогава никой дядо не би позволил такова отношение към внуците си. Тоя го търпят само за да дразнят. Това не може да е вярно. Само той е прокурорско синче в Софийския...

20

Анонимен

преди 3 месеца

Този, ако беше вършил тези престъпления в Иран или СА, на моменто да са го изкарали на площада и да отнесе 100 тояги на голо, след това в затвора да го доработят резани патлаци.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До 3 - А ако някой го беше пребил, сега шеше да е неизвестност ...

18

Анонимен

преди 3 месеца

Какво са "фалшиви мускули"? Да не йи да слагаме силиконови ...

17

Анонимен

преди 3 месеца

бг съдебна система добре пази престъпниците, особено престъпници- синчета прокурорски, всички виждаме как убийците ги кичат с гривни и ги пращат кой от къде е, но тинейджър с фас трева му разкатават фамилията и му съсипват бъдещето

16

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е казал, оная да приказва, защо приказва?

15

Анонимен

преди 3 месеца

този разглезен престъпник още ли е накичен с гривна и пърди у къщи?...

14

До Анонимен 8

преди 3 месеца

Къде видя мускули. Че и фалшиви. Жилаво е ***. А и баща му НИКОГА няма да се откаже от него. И ния вътре го знаят. Той други деца няма.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тия закони, прокурори и съдии в България? Един рецивидист да разиграва такива циркове и да не са го осъдили до сега. А искаме Шенген, няма Шенген за тази пропита от корупция държава.