6

До кметовете

преди 3 месеца

Всички в отдели "Контрол по строителството" да излязат от комфортните си кабинети и да обикалят по районите си. Нищо не работят и са се изучили до съвършенство как да "покриват" подадените сигнали, за да не си вършат работата. Съветът ми към хората е - след като мине един месец от подаването на сигнала да завеждат дела в съда за бездействие на общинската администрация. Иначе, не можеш ги помръдна.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Не зная доколко са ми верни сметките, но тези, които си уголемяват терасите иззиждайки ги от външната страна и слагайки прозорец, но това натоварва терасата с ПОНЕ 300 килограма - товар, за който плочата й, убеден съм не е изчислена. Да не дава Господ земетръс у нас, че само от терасите колко срутвания ще станат ми е бедна фантазията... Ако намине проектант да каже доколко са верни тези опасения.

4

Всеки

преди 3 месеца

Си прави каквото иска поради една проста причина:На Никого НЕ му Дреме. Аз не мога трета година акт 16 да взема на къщата ми защото всичко ми е е наред, НО нямам дръвчета, плочки около къщата, решетки на неотваряеми прозорци, висок комин и още куп глупости само и само да лапнат некой лев от общината. Но няма да дам, предпочитам да чакам .|. .|. .|.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата строи магистрали с джипката :)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

В Бг много зъл и завистлив народ имало.

1

Новобогаташи

преди 3 месеца

И пишман майстори с перфоратори и баш майстори за довършителни работи три в едно неочаквано добра бригада