222

долу ес

преди 4 месеца

води се война срещу член, защото ес си е нато 2 , нищо повече! замислете се драги българи, к

221

Анонимен

преди 4 месеца

Долу ненормалният 4-ти Райх.

220

Анонимен

преди 4 месеца

Ne se predavai . Makronen plachi Gargite. Ne möge da si opravi vatrechnite Problemi, Tragnal da opravia. Seeta. Petel nadut .

219

Българин

преди 4 месеца

Руските таракани продължават да плашат с "война" ? Проблемът е , че ако им мине номерът, те стават още по-нагли, и започват с още по-голяма сила да рекетират света!С ненормалници за мир , не може да се говори! Те разбират само от сила! Засега украинците се справят чудесно!

218

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан се опита да спаси света от световна война.Продължават да наливат вместо да преговарят и обвързват и други държави да взимат отношение.Като не става...не става.Трошете си главите,откачалки такива!Ставайте роби на корумпирани и пращайте и още,за да си купуват имения по морските курорти по цял свят.

217

Анонимен

преди 4 месеца

До 216:Ми че то сега има ли руски?Да не ги бъркаш с украинките?По бардаците е пълно с укри и говорят на руски.Взимат пример от посланичката.

216

Анонимен

преди 4 месеца

До 217211 поредната глупост . Ти там ли беше? Пита ли ги кой къде искал?////Абе уби.так sмотан, а ти там ли беше, от къде си сигурен, че не са искали в САЩ?

215

Анонимен

преди 4 месеца

211 поредната глупост . Ти там ли беше? Пита ли ги кой къде искал? Абе соростак, спри да си и измисляш алтернативни вселени. Тексас първонсчално е испански. После е контролиран и от Франция. Накрая е взет от Мексико с война.

214

Анонимен

преди 4 месеца

Европа ще скърби най много за евтините руски жени.

213

Анонимен

преди 4 месеца

214 в затвора е твоят колега наакашвили.

212

Анонимен

преди 4 месеца

да започва ремонт и благоустройство на затворите скоро когато го свалят от власт да му е удобно и приятно.

211

славянин

преди 4 месеца

Колкото повече скърца и пука прогнилата атлантическа к.ч.на, толкова по-истерично нейните религиозни фенове се пънат да я обожествяват! Евтините руски енергийни ресурси за нея спряха, десетилетните субсидии за фермерите и спират и поданиците на к.ч.ната все повече недоволстват, защото охолният им и паразитен живот приключва! За капак на всичко южноазиатските и северноафриканските мюмюни ги превземат малко по малко!

210

Анонимен

преди 4 месеца

Значи Унгария има право на вето и го налага, а ЕС казва нас това не ни кефи нищо че ние сме ги писали законите. Б*хти демокрацията.

209

Анонимен

преди 4 месеца

До 194190 е и? Това не променя факта че е завладян с война от Мексико////Абе, кумунел, САЩ не са взели Тексас от Мексико, а най-накрая се съгласяват да вкл. държава Тексас (призната и от САЩ)Тексасци още с отцепването си от Мехико желаят САЩ, но янките не ги искат защото ще се вкл. още един беден щат практикуващ робство.

208

Кой кой е

преди 4 месеца

209 Външното министерство на Унгария реагира остро след първите прояви на насилие спрямо унгарското малцинство в западната част на Украйна, извършени от членове на крайнодясната група Десен сектор".От Франс прес" изтъкнаха, че до предупреждението се е стигнало, след като украински националисти са прекъснали заседание на общинския съвет в разположения на запад град Берегово, където около половината от населението е унгарско.

207

до 204 от славянин

преди 4 месеца

Умните и прозорливи хора със свободни пари си ги влагат на първо място в земеделска земя, след това във злато, защото това са проверени през хилядолетията надеждни активи, за какви долари, евра, паунди и всякаква друга хартия бълнуваш!?

206

Анонимен

преди 4 месеца

204 казах ти соростаците не можете да определяте кой къде да живее къде да си внася парите кой да управлява в други държави и какво да прави въобще. Фашизирането на либерастията до такава степен показва само едно - пълна немощ. А самият факт че китайците създадоха алтернатива на МВФ и британците си навряха парите вътре, а янките изпищяха от това показва че вие соростаците сте потъналият кораб. Делът юани който се държи от ЕЦБ няма да ви спаси.

205

до 204 от славянин

преди 4 месеца

Ти как установи, че членовете на БСП и Възраждане си кътат парите в долари, евро и паунди, да не си им личен банкер!? Аз лично моите пари си ги кътам в левове! Та вместо да се напъваш до н.с.ране да обожествяваш прогнилата атлантическа ***, която все повече скърца и пука, мисли как ще се спасяваш когато се срути!

204

Анонимен

преди 4 месеца

202 в момента китайската средна класа е повече от населението на цяла европа. Китай има 3 пъти повече милиардери от сащ. Та ти кой беше казваш?

203

до 187 от славянин

преди 4 месеца

Все повече нормални политици в Европа разбират че ЕС е един "Титаник", само декортикираните еврозомбита все още не са го разбрали, защото нямат с какво да го разберат!