275

Юлиян

преди 3 месеца

Познавам много български турци.Корави мъже,неподатливи на принуда.Чудно ми е как се съгласяват да ги командва така безцеремонно едно дебело,арогантно прасе.

274

Анонимен

преди 3 месеца

Великия българин дебелян дерибеевски лайнометски и приятеля ми мутрата сикаджия и гнусната българска и3мет живееща във вонящата гнусна република на връзкарскиъе лаянарските българи и смърдящото иин лаянарко поколение лайнювци

273

Анонимен

преди 3 месеца

Делянчо едни руснаци го биха, сега да не вземат направо да го светнат.

272

Анонимен

преди 3 месеца

Този Пеевски, никой не го иска в тази държава. Никой. Нито българи, нито турци, нито ***, никой, а все се бута като спасител този дебел плондер.

271

Дебелян Шебековски

преди 3 месеца

Показанията ми са следните: докато обслужвах на колене великият падишах Султан Ердоган, случайно подочух, че освен,че ще ме дават а еничарите да ме пълнят като прасе със салами, злият хайдутин Радев не бил пристанал на Ахмет Доган бей. С това показанията ми пред съда се изчерпват, грух грух.

270

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 275 - Не само, ами може да прати Български воници да "пият кафе", пред парламента.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Как можаха този добър човечец да го боикотират за председател на данс гадоветe от сдс ,дб и герб

268

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам какво е обещал пеевски на Турция, а те какво са го излъгали, че ще направят за него, но ... Тая отчаяна глупост няма да мине. Да, всеки ден бележи леко покачване за Радев. Провинцията е почти на сигурно, че ще гласува за Радев, като може да бъдат засегнати и "типични турски региони", защото ДПС от години не е партия на турците и ***, а си е партия на наши и ваши, като Радев много добре знае това и ще се възползва.

267

Анонимен

преди 3 месеца

Пречи им президента защото може да не позволи български войници да се бият срещу Русия. Ама са избрали грешно Пеевски символа на корупцията и некадърността.

266

Анонимен

преди 3 месеца

Нужно ли е всеки ден да ни занимавате с нищожество което ни акъл, ни образование. Толкова ниско ниво е, дори не е за гледане и слушане, беден речник.

265

Телефонен разговор

преди 3 месеца

Ахмед Доган: Хелоу Алейкум гсин ембасадор, моето прасе много се развилня съъър, мисля да го гоня от моя сарай ! Губернатора: Ахмееттт май фриенд, това прасе вече не е твое а мое, по правилата на Магнитската попрафкаа. Така, чее да не те обрежем под корен втори път, засега търпи прасетоо и неговото кви-кви, андърстенд май френд ? Хайде губ бай и умната Ахметт ! Край на разговора .

264

Ахмед Доган

преди 3 месеца

Продавам угоено опитомено голямо прасе с буен характер и високо самомнение. Готово за саламизиране. Чистоплътно и хранено с отборни продукти ! Цена по договаряне ! Изпращам по Спиди и Еконт. На място може да се види: метро Климент Охридски, до Парламента. Моля пишете, на позвънявания не отговарям. baidjolan маймунско а abv точка bg

263

Бг

преди 3 месеца

Шеф на службите, на Свинчо много му порасна работата и за премиер се кани да става, за президент и за космонавт скоро ! Прасе за салам и джумерки !

262

Въпрос

преди 3 месеца

Дали няма видео където са го били руснаците и гардове му ? Да го качи някой в ютуб ще стане супер хит ! Тоя всеки ден се изсира върху хората грухти и наглее, да вземе някой да го пребие и да постне видео да гледаме !!!

261

Bg

преди 3 месеца

Малко са го били тоя свин руснаците, пак ще яде бой ! Те такива дето се мислят недосегаеми и много им знае устата и дързят и обиждат всички, после ще го набарат пак някви и ще му избият свинските зъби.

260

Кратък виц

преди 3 месеца

Пеевски - борец срещу корупцията.

259

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя много бързо забрави когато искаше да ста е шеф на службите.Но явно е забравил.Е повторението е майка на знанието.Пак ще грухти.

258

Анонимен

преди 3 месеца

Измишльотини че ,свидетелства бъл готов,а затвора готов ли си

257

БОРИМЕЧКАТА...

преди 3 месеца

ПЕЕВСКИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА БОРИМЕЧКАТА - ЩЕ СЪБОРИ РУСКАТА МЕЧКА...

256

Анонимен

преди 3 месеца

Стига приказки! Узунката и Копринката пльоснати по корем и извлечени от президенството. И после в затвора , първенешкият измамник като бивш полицейски кадър ще се радва на особена любов от пандизчиите