33

Никой

преди 4 месеца

България трябва да се върне в 1934 година и всички, ще отидат по местата си...

32

Реалист

преди 4 месеца

Шиши ще яде голата опашка ми се струва , Доган няма да може да го спасява защото и той ще е на пангара като него .......Смени ли се геополитиката и Белене ще е фул Макс със тия играчи който след 89 г. Правят яко пачки на наш гръб !!!

31

Гост

преди 4 месеца

Дай да видим първо Стоян Мавродиев и синдиците от КТБ!

30

Обективен

преди 4 месеца

Навремето имаше информация,че когато оня психар нападна с пистолет Доган на трибуната , *** Пеевски му почистил нaсрaнoтo , затова сега е тая любов между двамата.

29

Ончо

преди 4 месеца

Тази *** освен да грухти за друго не става. Сега се прави на най-големия евроантлантик, като си мисли че, терористите ще го махнат от списъка на Магнитски.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Магнитски засрами се , от себе си ,който си най-корумпиран в цялата държава ,да търсиш сметка на президента ! Тебе трябва да те разследват за далаверите ,а не Радев ?

27

анонимен

преди 4 месеца

И случайно ще открийте ли нещо ?

26

пРезидента е чист

преди 4 месеца

Президента е въвел руската корупционна схема! Копринката е упълномощен да получава и разпределя рушветите!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Браво Деляне.Газ до дупка.

24

Гешев

преди 4 месеца

Май е време да се махнат някои трупчета, но това което падне може да събори цялата политическа мафиа

23

Анонимен

преди 4 месеца

Кой Ушeв бе, kyфapмeнa ли?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Брей, много пъргава станала тази Прокуратура! Ослушват се с години за важни дела, а на Пеевски подскокнали и докладват на следващия ден..."Независима...хахаха...прокуратура...хохохо...!"

21

баба мара

преди 4 месеца

а цирковото куче на доган кога ще се проверява сваля се имунитета и се почвапо години

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Що На този фаворит на Ахмед Доган само му вижте физиономията и начина на говор и можете да направите заключение какво представлява. Студен, безизразен поглед на очи дълбоко скрити в тлъсти торбички. Накъсан, просташки говор, едно изречение съдържа не повече от 4-5 думи. Говорът му не тече гладко, а мисълта му скаче като врабче от тема на тема. И накрая, често и по средата на изказването, задъжителна заплаха.

19

да

преди 4 месеца

Един ушев проверява друг ушев, да.

18

Лична собственост

преди 4 месеца

Прокуратурата е на Борисов и някакъв Паризов/Терзийски в Югозападна България!Забравете за Правосъдие!

17

Анонимен

преди 4 месеца

В какъв 'прав път' е влязъл Шиши? Та той си е откровен грубиян, с ниско културно, а нищо чудно и умствено ниво. Няма умствени и културни спирачки и по това много добре си пасна с ББ, чието образование е милиционерско с всички произтичащи от това минуси. За ББ се видя, че 10,5 години бяха достатъчни ГЕРБ да бъде отлъчен от другите партии и да остане в изолация.Причината за това е именно манията за величие на ББ.Сега си намери 'еш'.

16

Вива Симеоново

преди 4 месеца

Ясно- един Ушев, по заръката на друг Ушев, проверява трети Ушев, който е ковчежник на четвърти Ушев.

15

Анонимен

преди 4 месеца

След "Магнитски" Пеевски влезе в правия път. Тримата с Борисов и Петков сега трябва да се справят с руското влияние. Не забравяйте, че Русия ни счита за вражеска държава.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.