17

До 14

преди 3 месеца

Безсрамнико чуждопоклоннически. И да стотици хиляди християни приеха исляма по време на Османско, за да не плащат големи данъци, и техните деца бяха вземани и потурчвани. И да това донесе безброй етнически конфликти на Балканите, някой от които все още не са загаснали.

16

До 15

преди 3 месеца

Безсрамнико чуждопоклоннически, тя вярно кокошката на комшията е патица ама... Преди 10 години в Турция убиха мюсюлманин който е приел исляма, преди 15 години в Турция заклаха католически свещеник! Аз също съм Католик и се радвам че живея в най-толерантната и равноправна държавна Балканите! Османците първи показаха на света какво е геноцид, когато Абдул Хамид започна гоненията срещу Арменските християни, впоследствие за 30 години загинаха 2 млн. от тях!

15

Анонимен

преди 3 месеца

От стотици години католические,православните,протестанските църкви,синагогите и джамиите са свободнодостъпни.Никой не може да наруши религиозната хармония в Тюркийе! Това не е бг,където от стотици години най грубо се нарушават правата на малцинствата!Забраните и издевателствата,асимилациите са държавна политика!Турската полиция е една от най добрите в света,2-3 дена и извършителите ще бъдат заловени и ще си понесат заслуженото наказание!Просто следете новините! Точка по вьпроса!

14

До Влади

преди 3 месеца

Турците ако не бяха толерантни ти сега щеше да се казваш Вахит или Ведат! Панимаеш?В далечните тъмни векове когато в обожаваната от вас Европа е бушувало бясно робство ,дедите ви се радвали на собствен имот,свободно вероизповедание,свободно пътуване в целия свят,свободно практикуване на бит и култура,образование на собствен език и др.Аа,пропуснали да ви построят дискотеки!!!! Сори за пропуска на дедите ми!

13

Анонимен

преди 3 месеца

"Турците са длъжни да засилят охраната на чуждите храмове." - To това са си техни храмове. Не са чужди. Това да не ти е България, където българските граждани които не изповядват християнство се сочат с пръст все едно не са българи?

12

Ще ни пазят небето!

преди 3 месеца

Радвайте се!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Значи да не ходим в тази страна, нещо се надигат странни настроения.

10

Атмаджа

преди 3 месеца

Всеки,който стреля по мирни граждани и молещи се е безбожник.Такива трябва да се наказват възможно най-строго.

9

Гризел

преди 3 месеца

Турците са длъжни да засилят охраната на чуждите храмове.Когато мюсюлманите искат права,помощи и закрила,те са длъжни да осигуряват същото на християните в своите страни.Иначе,какво би станало,ако някой започне да стреля по джамии,по време на молитва?

8

нафърфорий

преди 3 месеца

Туй са били Евроатлантици от "лявото" крило на ЛГБТ в тясно сътрудничество със "Зелените" еко терористи!!!

7

Лагрестин

преди 3 месеца

Които и да са нападателите,надявам се да ги намерят,живи или мъртви.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Започна се! [Отива в YouTube, пише Dies Irae, натосла първия линк, гледа реклама на Бет 365, тръгва музиката и се почва]

5

Христо Христов

преди 3 месеца

Вероятно са били немци. Германските тайни служби взривиха бомба пред сградата на ООН в Косово 2001ва година!

4

Alparslan

преди 3 месеца

Сигурно са от приетите от Ердоан араби.Турци не биха го направили. Много се обърка да събира всякаква ***, която дори арабите прогониха от държавите си. Турците трябва с се вземат в ръце и да извозват арабелите там, откъдето са тръгнали. С тях оправия няма. Самите те не се уважават и разбират помежду си, та Турция ще ги оправя. След Ердоан Турция ще има националистическо правителство, но без ислямисткия елемент. Тогава всичко ще си дойде на мястото.

3

Влади

преди 3 месеца

Ще избягат ами, кой ще ги спре? В Турция всички са равноправни от 19-ти век, но господстваща религия си е сунитския ислям. При най-малкото дразнене тълпи от обикновени турци нападат съседите си, които са различни. Примери : разгромът на гръцки квартали през 60-те или алевитски квартали през 90-те. Турците изобщо не са толерантни.

2

А у нас тишина?

преди 3 месеца

Тексас,завзе част от границата с Мексико и блокира федералните гранични патрули.Един войник е мъртъв а друг е в болница.

1

Въпреки

преди 3 месеца

След като бъдат заловени. Нападателите тайно ще получат медали а храброст от турските служби. За безупречното изпълнение на Джихада.