191

omg

преди 2 месеца

kasparov is my best friend обаче ако може без атомни заплахи, понеже не знаете как се лекуват тези неща, а и не знам в ничия осигуровка здравна, освен на държавните висши служители и семейства да пише за атомна защита, и то не много, да се оплача, а вие се бъзикате, той нищо не е казал, освен това не може масово такива заплахи да се правят, понеже някои машини имат ИИ и когато пишете заплаха те могат да се пробват да атакуват

190

omg

преди 2 месеца

току що на спирката, гениите пак си размениха ядрени заплахи, натеняху и медвед, и една телефонистка предаваше на живо, това обаче не са просто вербални заплахи, понеже тук не е САЩ и веднага атомната заплаха ги хваща, понеже това е много скъпо, те нямат пари за такова лечение от такива заплахи, и да си слагате чаршафи не разбирам това какво общо има с това че участвате в неща, в които е забранено да се участва още от комунизма, даже още от нацизма

189

Анонимен

преди 3 месеца

ДЕМОС КРАТОС, НАРОД УПРАВЛЯВА ! АКО НЕ УПРАВЛЯВАШ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И БАНДИТИТЕ СВОБОДНО КРАДАТ И РУШАТ , НИЩО НЕ УПРАВЛЯВАШ И НЯКОЙ ДРУГ РЕШАВА КОЛКО ХЛЯБ, ВОДА И ВЪЗДУХ ТИ ТРЯБВАТ, ЗА ДА ЖИВЕЕШ ! ЗАТОВА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАМИНАХА НА ЗАПАД ! ТАМ НЯМА ЛЕСНО, НО УСЛОВИЯТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СА ПО ДОБРИ !

188

Христо Христов

преди 3 месеца

Къф е тоз, освен провален във всичко субект?!

187

Дайте чаршафи

преди 3 месеца

На пудела да си избърше пяната от слюнките че е побеснял от бяс.

186

Плюнкаджиев

преди 3 месеца

Се появява когато синоптичката ходи на сеан да и търкат питичките.

185

РАЛИТАТА

преди 3 месеца

Шофьорите пием от душа. Тези от партиите им пият от сутринта. За това хората им се смеят. Дори и мисирките и мисирите му им се смеят. Има си разлика между шофьори и политици. Първите са доста повече, а и са много по - яки. Дори и ключове си ичат. ХАЙДЕИ Г-ДАТА ДРАГОМАНСКИ И КОЧЕВ. За мен са си просто Драго и цецо. С манивелите ще ги. ЗАЩОТО СМЕСИ ОТ ШОФЬОРИТЕ МУ НА БАЙ ДОБРИ ЕНЕВ. Не на този от БКП-то и ЦК-то им на ПОЛИТБЮРОТОО ИМ. Просто г-н Добрислав Енев от Старо Стефаново. БАЛКАНЖИЯ.

184

Пейдж, РРР

преди 3 месеца

С манивелите им ги палехме двигателите на ДЖОГАНИТЕ. А пък, джирките им си бяпха по-стари и от нас. ВЕЧЕ СМЕ НА ОКОЛО 60-ТЕ. Но пък, си ги можем и игрите, а дори и шофьорството. Щом г-н Драгомански е станал шампион по автомобилизъм на БЪЛГАРИЯТА НИ, трябва и купа, а и премия да му дадат тези от Министерския им съвет. Те не го познават. Но това си е техен проблем. НИЕ СИ СЕ ЗНАЕМ. А и, нещо ПОВЕЧЕ.

183

ШОФЬОРИТЕ

преди 3 месеца

Хайде ЦВЕТЕЛИНЕ Г-Н КОЧЕВ. Ами, аз не съм ги замервал с ключове. ТИ ИС ПО0ДОБЪР ОТ Г-Н ДРАГО ДРАГОМАНСКИ. Дано да не разбере, че ще ми се разсърди. Ами, вие сте избягали от поделението им на МВР-то и УБО-то им в Ловеч. Ацз пък избягах от това във Вранятя им. Ами, изобщо не сме грешници. Хпиятелри, не ми я пълнете, че много катастрафи стават с пияни и дрогирани. Ние, когато пием си пием, но не шофираме пияни. ХПпросот защото сме си от професоналните.

182

Икономист

преди 3 месеца

Приятелите ми добри от Дружбенците ми я напълниха чашата. Не за да си я утеша мъката. А защото са ми приятели. Дори и приятелките ми я пъчнят. Ами, сигурно защото си живея с и пазарувам от тях от над 27 г. А пък, Но пък, НИСТОР СЕМОВ И БОЙКО ЦВЕТКОВ са миот истинските. Млади момчета са си, Дружбенчета. Тук са си израстнали. Имат много приятели и приятелки. Което изобщо, ама изобщо не ме учудва. ХАЙДЕ ДРУЖБЕНЦИТЕ И ДРУЖБЕНКИТЕ. НИЕ НЕ ПИЕМ ОТ СУТРИНИТЕ. Само след работа. За това и сме си иБОГАТИ.

181

Призив

преди 3 месеца

Моля сложете капан за мишки, че една мишка избегала. Жаби, коне, мишки, прасета о времена о нрави !!

180

РЪЧЕНИЦИТЕ

преди 3 месеца

Как да се скрие, като все го канят в телевизиите, в които е работила Десито му БАНОВАТА. Добре е, че са само 5-6, а и не са помашки като тях. БЪЛГАРСКИТЕ РЪЧЕНИЦИТЕ. ЩЕ ГИ ИЗИГРАЯ. Но, само ако тези от телевизиите им на помаците ми платят. Не съм нито Николина, нито път Чакърдъкова. Дори и дъщеря й Мария не съм. Както и агента им като тази държавна глава, бившата, от Сирищник. ХАЙДЕ СИБИЛЕ И ДРАГОМАНСКИ.

179

Анонимен

преди 3 месеца

Радев прави партия и догодина отнася мръъсниците от Сглобката. То е ясно

178

Милионер

преди 3 месеца

МАРКОВ БЕШЕ НАЙ-ДОБРИЯТ. Почина е приди няколко г. Не съм Борис Машалов, нито пък от Севлиево, но от живите съм най-правилният. Осоено с тези зо ИМАЛА МАЙКАТА И БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ. Но пък, ти не знаеш коя ми е принцесата. На ней си ги давам печалбите. Ами, малка е още, а и си няма доходи. Но пък си има две БАБИ И ДВАМА ДЯДОВЦИ. ХАЙДЕ СИБИЛЕ, така е в песнеснат му на марков. А тя, принцесяата ни си просто малката КСЕНИЯ. Родена си е в АНГЛИЯ. Половин българка си е, а и ми изпраща целувки.

177

ПЕВЕЦ, НАЙ-ДОБРИЯТ

преди 3 месеца

ПРОСТО ГЛОРИЯ Е НАЙ-ДОБРАТА. Да ме прощават останалите, а и братовчедките, но си е така. Когато БЪЛГАРИЯТА НИ ПРАЗНУВА, ще ги пеем заедно с нея. На събора в БАХОВИЦАТА НИ. Тя не е от там, за разлика от мен. През септември ще е. Ше й кажат приятелите ми и роднинитне ми от там..Ще се надпяваме мацко. Имай предвид, че тамси отраснал. Което шще компенсира твоите по-добри гласови способности. Особено за първия глас. НА СЪБОРА.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя смотльо има наглостта да коментира президент, който е класи над него.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Плевнелиев е доказателство, че човек не трябва да е алчен, защото съдбата ще го накаже. Неговото сегашно поведение е чисто озлобление, но Радев не е причина за неговата трагедия. Докога ще злобееш, Плевнелиев? От Бойко няма да получиш нищо повече

174

ХАЙДЕ СИБИЛЕ

преди 3 месеца

Просто ми го запей правилно първият глас, ГЛОРИЬО. А пък, парите ще си ги разделим. В БУРГАС ЩЕ ГИ ПЕЕМ. ПРОСТО НЕ ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО ПРИЯТЕЛИ ИМАМ ТАМ. Дори и свободни места в ПАРК ХОТЕЛА ИМ НЯМА ВЕЧЕ. Но пък, охранителите и камериерките, а дори и управителката са ми големи приятели. ЩЕ ИМ ГИ ПЕЕМ. Специално за бай СТЕФАН И ЗА ЦЕЦА. Ще те запозная с тях ами. Не съм от лжшите хра, както и те не са.

173

Ангелина

преди 3 месеца

Няма по- голямо нищожество ,което да е било Президент от Плевнелиев и той да коментира нарушението на Конституцията е меко казано нагло и смехотворно. Все още има живи ,които помнят ,защо не стана КС - Марковска!!! А тези ,които не помнят може в сбит вариант да прочетат за неговото поведение и действия от 15.11.2012 г. при полагането на клетва на Венета Марковска ."Десито" отговаря ли на тези критерии ,които Плевнелиев посочва тогава и не е ли вече проблем ,че "в обществото има съмнение"?!

172

Певец, от народните

преди 3 месеца

ГЛОРИЯ Е ПРОСТО ФАНТАСТИЧНА. Но пък, ще я надпея с тази за Имала майка. Възможно е и със за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ ДА Я. Но тя ще е по-добра от мен за ЦЯЛА ДА Е. Ако пък, съвсемслучайно направим дует, ЩЕ СИ ГИ РАЗДЕЛИМ ПАРИТЕ. Никой не пее или играе за без пари. Така ксаза г-н ФИКРИ ОТ ЛОВЕЧ. А и си е прав ЧОВЕКЪТ. Още повече пък аз да пея илииграя за без пари. Ще използвам друга думичка вместо фантастимчна. А ТЯ Е, ВЕЛИКОЛЕПНА. Не я познавам лично, но тя мен сигурно ме.