11

Анонимен

преди 3 месеца

За всеки трафикант по 10 години затвор.

10

Анонимен

преди 3 месеца

От МВР казаха че нямало много мигранти от къде минаха тия

9

Анонимен

преди 3 месеца

Сякаш някой ходи с торбата/чувала с парите след тях да плаща за всички тези техни разходи от държава на държава средно по 4000 евро за преминаване все по 500 км. през ненаселени и населени места,чукари и дерета до избраната държава като последна дестинация за настаняване,че да покажат като за пребиваване по 1000 евро минимум прожитъчен стандарт необходим като за безвизово оставане,понеже безвизово ги приемат и безвизово са достигнали скришом до там където желали като крайни точки за оставане.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Изумен...Не знам. Защото не могат да получат визи ли ? Защото ги лъжат ли ? Но далаверата е голяма.

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

НИКАКВА БАНДА НЕ Е РАЗБИВАНА ! ЦЕЛТА НА МИГРАНТИТЕ Е ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ! НИКОЙ НИЩО НЕ Е РАЗБИВАЛ.САМО ТЪРСЯТ ЕВТИНИ ОПРАВДАНИЯ И КРИЯТ РЕАЛНОСТТА.ДНЕС ЧЕТОХ ГЛУПОСТТА,ЧЕ НЯМАЛО НАПЛИВ НА ГРАНИЦАТА И В СЪЩАТА МЕДИЯ ВИЖДАМ СТАТИЯ,В КОЯТО ИЗЛИЗА,ЧЕ ИМА НАПЛИВ.АКО АЗ ИМАХ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ 4.590 ЕВРО ШЯХ ФИРМА ДА СИ НАПРАВЯ. А ТИЯ СА ПЪЛНИ С ПАРИ И СЕ ПРАВЯТ НА МИГРАНТИ.КЪДЕ Е ВОЙНАТА,ЧЕ ДА ИМА МИГРАНТИ! НЯМА ВОЙНА! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪОБРАЗИ С МЕЖДУНАРОДНИТЕ.ЗАКОНИ И ГИ ВЪРНЕ НА ТУРЦИЯ ТИЯ !

6

Изумен...

преди 3 месеца

Какъв друг трябва да си освен престъпник извършил тежки престъпления за да предпочетеш да дадеш 4500 / ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН / евро на каналджии и да "мааш крачоли" из храсталаците цяла седмица и да спиш в деретата в гората за да стигнеш в друга държава а не да си купиш билет за 200 / ДВЕСТА / евро и да пътуваш не повече от 3 часа като нормален човек със самолет ?

5

мак

преди 3 месеца

Доскоро бяха бежанци, щот ес ги пускаше и хленчеше, всички бяха им длъжни, а сега когато никой не ги иска ги наричате мигранти, отгоре на всичко нелегални.

4

Анонимен

преди 3 месеца

забележете - заследват ги от 2022, т.е. тия 2 години са си плащали на правилните хора...

3

Анонимен

преди 3 месеца

Знаех си че айдушката чета е от 3 (словом трима) преди да прочета комюникето. Те всички чети за все по трима. И колко гордо ги определят като ОПГ.

2

Анонимен

преди 3 месеца

България влиза в Шенген. По въздух, вода и по ... ъндърграунд.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Хич няма замесени лапачи на държавна хранилка.