32

Анонимен

преди 4 месеца

Престъпниците във "Злобката" ни се усмихват по телевизора и ни пеят преспивни песнички за Шенген и Еврозоната, но зад кулисите те подготвят и планират престъпните си проекти за милиарди, с които целят по-нататъшното поробване на населението и отнемане на последните му природни блага, достъпи до всичко ценно и достъпно в страната. Бъдещето на населението е да бъде роб на олигарсите от "Злобката", да не притежава нищо и да бъде държано далече от владенията на "Злобката".

31

Руското посолство

преди 4 месеца

Поредният протест организиран от копейките..

30

голяма глупост

преди 4 месеца

ВЕИ тата нямат никакво късателство с риболова. Нито му пречат, нито му помагат. Това е друг вид поминък разположен над повърхността на водата. Просто комунистите се заиграват с невежеството на рибарите.

29

Рибар

преди 4 месеца

До АнонименЗа тях е поминък ,а и ти се напиваш сигурно и замезваш с черноморска риба.Голям умник няма що.

28

Рибар

преди 4 месеца

До АнонименАма плюскаш риба нали?

27

Анонимен

преди 4 месеца

Покрай перките ще ни източат морето и ще го изнесат към америка, да си пълнят те океана...Народеее

26

баба мара

преди 4 месеца

интересно ще стане когато разберем коя фирма ще поставя перките в моретотогава ще лъсне истината за какво е тази олелия за тези перки

25

Анонимен

преди 4 месеца

Ще затрият и рибата, тя остана единствена, която не е хранена с ГМО продукти.Всичката останала храна, не говорим че не е вкусна, а направо е вредна. Вкараха замърсената от Украйна, да ни тровят, а те гадините ползват специални доставки. На където и да се обърна - рак и това основно е от храната.Остана непипната рибата, но сега и тя ще изчезне. За да не умрем ние- трябва тия да ги махнем.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Белите якички не ги интересува нито рибата нито рибарите нито България а само парите които ще приберат. Единственото спасение е помитане на това управление и съд за всички управлявали последните 30 г.

23

Алекс

преди 4 месеца

В цял свят се монтират перки и рибата не изчезва,но в "уникалното" Черно море ще изчезне.

22

Анонимен

преди 4 месеца

С Накрадените Милиони ,че и Милиарди ходят на приказни острови -бедна ви е фантазията за какъв лукс иде реч ! па тук за бедняците хич не им пука - България им е само средство за Крадене !

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен. Гърция и Турция в морето ли поставят ветрогенераторите? Не ставайте смешни, ВЕИ-тата нямат висок кпд и не са стабилен източник на ток. Всички соларни панели и ветрогенератори да събереш, няма да достигнеш произвеждания ток от половин енергоблок от останалите в АЕЦ-а. Но хитрите и предприемчивите си изкараха за няколко години млрд. лева.

20

Анонимен

преди 4 месеца

В Дания управлява окровено неофашистка власт. Не е отсега. И е лощо, че в България никох не информира какво на практика е там. А относно вятърните централи: Смешно е да се пренася направо, без да се отчита опита, възниканлите там трайни нежелани последици.За Дания е полезно да се знае и това , че те имаха доскоро много голям добив на газ.

19

Хубаво, но

преди 4 месеца

къде беше това Сдружение, когато преди 20-тина години започнаха да ни убеждават, че риба в България няма. Даже на морето уж прясната риба по ресторантите е замразена.от Метро. По планинските курорти да не говорим.Какво работят тези хора?Щото, ако ловяха риба сигурно някой щеше да е чул или ял прясно уловена в България.

18

И ко са

преди 4 месеца

След като бетонирахме дюните по крайбрежието сега ще бетонираме и навътре в морето!

17

Да си замразим ушите

преди 4 месеца

Нека вятърът да ни дава енергия, а въздух да ни храни... напук на ***, няма да да му ползваме руските ресурс, нищо че малко да по-измрьзваме в панелките.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Га гласуваха за Кирил и Асен не мислиха.

15

hehe

преди 4 месеца

лол каква моркса сила сме били.. щом 10% от работещите в България били... рибари150 000 - и хората с въдици ли брояхте

14

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно Гърция къде в морето мисли да строи ВЕИ след като е решила да подпомогне фирмите с 2,3 млрда евро.Гласи се да стане Дания на Балканите в този сектор.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Рибарите могат да дават съвети за популацията на рибата, но трябва много да се замислят те какво правят за същата тази популация. Ловят малки риби то откат.