22

oop

преди 15 години

pri tova evreiska. Tozi nash narod e mnogo turpeliv i e za glavata mu

21

преди 15 години

Триглавата ламя Спаска иска да *** и догодина.

20

преди 15 години

Този не може да си върже обувките, бюджет тръгнал да прави.

19

преди 15 години

...kvoto i da kazvam.. izlishno e :D

18

преди 15 години

За управляващите 2009 година е много далечна. През следващите месеци ще се случат много неща.

17

rumen221

преди 15 години

Събира се съвета на трайната коалиция, но без Г-н Сакскобуркготски и А.Доганов...ха, ха, ха...Че кой тогава се събира...???ВЕРОЯТНО СТАНИШЕВ, СЪБИРА ТРЕТОСТЕПЕННИ ЧИНОВНИЦИ, ЗА ДА ИМ ПРОЧЕТЕ БЮДЖЕТА, КОЙТО СВЕТОВНАТА БАНКА НИ Е СПУСНАЛА...( Абе,... то не че А.Доганов, му разрешава да управлява по-високопоставени чиновници, ама нейсе...)

16

преди 15 години

Разбойниците се събират вечер да обсъдят как да оберат държавата и догодина.

15

Васил Стефанов

преди 15 години

Като си се махнал от България, защо не млъкнеш и не престанеш да мърсиш. Изчезни. Изпари се.

14

преди 15 години

Не всеки роднини в чужбина дето да го подслнят. Докато беше в България дане би да нев си ги търпял? А сега даже не знаеш кой ти е кмета на града предполагам. Имал си късмет и толкова. Всеки със съдбата си Мечо :)

13

преди 15 години

Обсъжадат те....обсъжадат в чие джобче колко милиончета да отидат!!! *** пълни!! Като се замисля, че ни управляват направо ми се гади!!! Алчни, лицемерни лъжци!!!

12

Мечо Кух

преди 15 години

Клати ли ви, клати ли ви тоя украински плъх? А такааа, като си го търпите ще ви клати още по-яко и без вазелин. Аз обаче не можах да го издържа, тоя мазен и вече съм далеч от родната действителност. А вие си продължавайте да аумувате по форумите. Всички от управлението имат още половин година да ви разпорят сфинктерчетата от качване на цените на всичко. И вие пак ще си псувате тихичко и нищо няма да предприемате

11

преди 15 години

..че не се дигаме с/у тая ***. цял свят във финансова криза, теа не могат да се сберат да обсъдят бюджета!!!Ами раято кво ше прави бе, тарикатите, то вашта е лесна! б.си и министър-преседателя, дето ем не разбира от нищо, ем не може да накара никого нищо да свърши. то май и автопилота са изключили тея ***, състоянието е на свободно падане...

10

преди 15 години

А как се прави вуду магия? Доган е гаден самозабравил се мафиот. Станишев е предател! Не може да оставиш народа си в мизерия! Как се хили мазно само!

9

smeh4o

преди 15 години

...за нас няма да има от бюджета,така че не се ядосвайте.....

8

smeh4o

преди 15 години

...pak nqma da ima ot biudjeta za nas,taka 4e ne se vulnuvaite....

7

Rosen

преди 15 години

.......само сокола .....да живее и ***.....този на снимката..........не6тастници са и двамата.......като взема един кол...........4е и по двамата/абе може ли да сенаправи вуду магия на тези двамата......

6

Q

преди 15 години

na toq kato mu vidq snimkata i mi se dodraifa ...

5

преди 15 години

Верно ли Доган е убил Ахмед Емин ? Затова ли се крие ?

4

преди 15 години

Абе, Днес.бг, аман бе ... всяко второ изречение ви е свързано със Доган. Баси и хитрите популисти сте, мислите си че трупате рейтинг и парички ли ?

3

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Освен сокола,да изчезва и ***/тоя на снимката/...