530

Анонимен

преди 4 месеца

путин умря през 2022 Европа и Украйна ще решават кога ще изчистят терористите

529

Анонимен

преди 4 месеца

Християнски Нато трябва да премаже мюсюлманска Русия! Тези са ***. Само дърво заслужават да гризнат.

528

Куку

преди 4 месеца

Руската мечка се оказа едно пърш...о псе,некакви затворници 3та година се хвърлят в некакви села,резултат никакъв!В Рашка 100 години едно и също-лагери,колонии,експерименти,гладомор и войни със съседите.

527

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Да не се лъжем. При един сблъсък Нато срещу Русия, Нато има 20 пъти повече ракети, пари и армия в момента. Ще минем през Русия като товарен влак. Даже се чудя защо отлагат.

526

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Ако се налага, Нато ще смачка Русия.Нато решиха да слагат ядрени ракети в Саудитска Арабия. Тепърва на бай Путин няма кой да му цепи басма.

525

Анонимен

преди 4 месеца

Всички ръководителни на ЕС могат съвсем спокойно да се подготвят за война в украинските лагери, и след това да заминават на фронта. Да не намесват държавите от съюза в болните си фантазии.

524

Анонимен

преди 4 месеца

РАХАТЯ НА ЕС СВЪРШИ ---ЩЕ ТРЯБВА ЯКО ДА СЕ ВЪОРАЖАВАМЕ И ДА НЕ РАЗЧИТАМЕ САМО НА САЩ---ТОВА И ТРЪМП ВИ ГО КАЗА ПРЕДИ ВРЕМЕ...ХА,ХА,ХААААА...НЕМА ЛАБАВО!

523

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, тези като този тарикат, като нищо ще ни вкарат във война!!!!

522

Анонимен

преди 4 месеца

Do540 na tebe njma kak da ti pomogni zovek

521

Анонимен

преди 4 месеца

За да тръгне икономиката нагоре е необходимо съживяване на Военно промишленния комплекс.Той няма националност.Обхваща икономиките на целия западен свят( а защо не икономиките на Русия и Китай)Бурен растеж на всички отрасли на индустрията и технологиите.Запада постигна небивал разцвет във всички сфери на живота по време на студената война.Дали Путин тласка Русия към СССР е под въпрос но Запад определено тласка света в онази точка която му създаде условия да унищожи Световната социалистическа сист

520

Анонимен

преди 4 месеца

Gnusen Faschis kolko pari ti dade boika i grob vsizko ste isleze na jave satova meschkata i na fronta ti e mjstoto

519

Две могили

преди 4 месеца

Как ви звучи Тагарев, Кирчо, Бойко и другите Nбрикчии под давлението на брюкселските бюрократи и отвъдокеанските господари да Ви пратят курбан срещу братските руски солдати?

518

Цвета Каранянчева

преди 4 месеца

Бисмарк беша казал, че знае няколко начина да изкара руската мечка от бърлогата и нито един как да я върне. Да им се чуд човек защо дразнят братушките вместо да живеят в мир и разбирателство, знаейки историята

517

Анонимен

преди 4 месеца

Този зове за война? Та тя пушката е по-тежка от него. Пукне ли, зъбките и очилцата са му счупени. Не знам, смешно ли е, тъжно ли е...

516

Анонимен

преди 4 месеца

Много добре го е казал. Няма вечно американския данъкоплатец да ви плаща войните, ще си ги плащате вие в Германия и Франция.

515

Вон Клаузевиц

преди 4 месеца

Мога да си пия мирно и весело уискито с американци и англичани, бирата с германци, водката с руснаци, виното с французи - нямам нужда от *** войни. Войните ги правят шепа хора - капиталисти, политици и милитаристи, сеейки омраза в хората чрез пропаганда и лъжи. Нормалния човек страда и мре.

514

до 549

преди 4 месеца

Вече повече от 20 години е тук и още ще остане, а ти си никой, дошъл от никъде и отиваш в нищото.

513

Чудя се

преди 4 месеца

Много анонимни копейки възхваляват бункерното джудже, обаче не осъзнават, че скоро то ще изчезне по също толкова неначин, по който се е появило! И без него светът ще стане мноооогооо много по-добър!

512

Shark

преди 4 месеца

Да се готвят за война тези, които я подпалиха - този на снимката и другите подобни необръснати нечистоплътници от ЕП! Да хващат пушките и да заминават за Украйна. Никой няма да ходи да мре заради пRостотиите, които надробиха това не е нито ПВС, нито ВСВ, когато хората са били лесно манипулируеми и да отидеш на война е било едва ли не някаква чест. И дано Тръмп спечели, за да спре това безумие в Украйна. А ако САЩ излезе от НАТО, то повече няма и да съществува и Европа ще се помири с Русия!

511

не може да бъде!

преди 4 месеца

Колкото и грозно да звучи ще кажа че г-н Вебер е един изпаднал германец,всъщност той е един посредствен човек !?Парадксдално и шокиращо е ,че на повечето ръководни позиции в ЕС са точно такива .и това не е мое мнение,това е мнението на много известни експерти!Даже един беше казал " единственото заключение от това което става е че ЕС се управлява от ***!?"Това което аз виждам е пълно отсъствие на здрав разум и фантазии от този род -"всички слонове по света са оранжеви"!?...