37

Анонимен

преди 3 месеца

Може да се кара с миналогодишния бюджет, но СОС е и контролният орган за дейността на отделните служби в столицата. Имайте предвид, че Боце Б. 14 години управлява София, напълни администрацията със свои кадри и сега е твърде вероятно тези чиновници и служби,както и изпълнителските и обслужващите фирми да дават отпор на ПП. Като начало блокираха дейността на СОС. ББ и Пеевски ще ви пречат навсякъде.

36

gogo

преди 3 месеца

2,3млрд... колкото -толкова...ако сте толкова надеждни и прогресивни с 1млрд също ще се сравите ;) като се боко на власт(март месец)... ще падне софия...

35

Точно Бате точно

преди 3 месеца

До ПРОМЯНА БАТЕ!Точно бате, за това ГЕРБ и БСП спъват прогреса за да може такива като теб да си кажат, ами то преди беше по-добре а сега е по-лошо. Но без да виждат как собствените му избранници са тези слагащи пръта в спиците на това той и децата муъ да живеят по добре. Ако опозицията рекламира как ще работи а реално ре работи и пречи и те кара да си по-беден и от преди... е ти си знаеш Бате.

34

:)

преди 3 месеца

Избирателя е прекалено хм./.. за да види че опозицията работи срещу София. Срещу това да има промяна към по-добро. Но това, че ще дъшаме мръсен въздух, няма да има достатъчно детски градини и училища, ще застроим всичко и София ще продължи да е гадно мясти е ОК явно за избирателя. Той не иска избраните от него да работят защото видиш ли с данъците си им плаща заплата. Той иска да не го крадат. А те не искат да работят ако няма далавера за тях и за това блокират СОС - не са им обещали далавера

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ами бюджета е същия, Терзиев защо кряка?

32

ПРОМЯНА БАТЕ!

преди 3 месеца

АБЕ ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ ОТ ЮМРУКА НАСАМ АМА КЪМ ПО-ЛОШО.

31

баси

преди 3 месеца

и всичко това заради амбициите на онова лигавото борислава бонева

30

ПРОМЯНА БАТЕ!

преди 3 месеца

УЦЕЛИХМЕ С КМЕТ - ТРИ МЕСЕЦА НИЩО НЕ ПРАВИ! ТАТЕ И МАМА ОТ ДС ДА ПОМАГАТ С ВРЪЗКИ, ЧЕ ПА СЕ УСААМЕ.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Айде в СОС да се взимат в ръце най-накрая. Васко Маслото има 5 милиона да избива. Времето тече

28

Което него самия

преди 3 месеца

не го бърка, понеже схемите трябва да тръгват вече, колко месеца минаха, а още не си е върнал 5-те милиона от кампанията.

27

Божил Божилов

преди 3 месеца

Другарю Терзиев върнете моля Паметника на Червената Армия Освободителка на мястото,на което беше и ще получите подкрепа от страна на избраните от нас червени съветници.Възможно и на тези от ПП Възраждане.София е била и ще бъде крепост на левите сили.

26

Майора

преди 3 месеца

Терзиев , нищо не става от хора получили всичко наготово и мислещи че могат да управляват столицата както собствената си дирма! Затова незабавно оставка и нови избори!

25

Анонимен

преди 3 месеца

до 42 Еконтий яко ги сече промяната с постовъв фейсбук, че за нишо не стват и за мошенници

24

ала-бала

преди 3 месеца

Много сходни неща откривам при теб със " сподяването " на ПП с деда Еконтий , ама оня се оказа голем тарикат , набръже проумя глупостта им , врътна си там туй-онуй и от тогава не се чува по темата политика .

23

Анонимен

преди 3 месеца

тоя няма търпение да почне да краде

22

Анонимен

преди 3 месеца

А ако има адекватно решение на съда няма да има връщане на едни пет милиона , " инвестирани " в изборната ти кампания , ойде и " заплатката" от едно левче дето остана от " даренията " и ДС-то ойде да му търсят друга деятелност американците .

21

Анонимен

преди 3 месеца

Подай оставка и нови избори, вече се видя , че нищо не стваш, освен розпонита и вещици на коледа

20

Сандо

преди 3 месеца

Васето съвсем скоро ще влезе в тоалетната на историята. За нищо не става

19

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Терзиев? Увеличете си снимки на тоя и ще видите типични арабо-турски черти. Устните ми мязат на повредени срамни устни. Гнусен грозен палестинец от рода на иранеца Фреди Меркюри.

18

Василев

преди 3 месеца

Раздавайте кинтите ве ченгесари, пазите ги само за фирмите на Бойко и Делян!!!Агент Бренда Грейс!ЦРУ!!!