45

Бг

преди 3 месеца

Защо Деси Иванчева е в затвора?Тя не е убийца и има малко дете,освен това е компрометирано и недоказано нейното обвинение

44

М'глата

преди 4 месеца

Пуснете я...тя е светица..великомъченица...

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 22 А бе, ти знаеш ли, че си много наблюдателен? Тази наистина по нещо напомня погледа и усмивката на Мона Лиза. Ти да видиш!

42

баба мара

преди 4 месеца

видяхте ли снимките на съседа как държат детето голо и босо пред блока къдетоживеят в общ жилище децата в никакъв случаи да не се дават на тази убии-ца ограничителна заповед никакво виждане никакви свиждания

41

До37

преди 4 месеца

До37. Ти, или си от ДАНС или си писател. По темата както винаги ЕВОЛА ПРАВОСЪДИЕ, ЕВОЛА ДЪРЖАВА

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Любопитник Няма информация за него, дори близките им не знаят нищо, знае се само, че майката на Габриела я е отглеждала сама. Така че е възможно да си прав и да е пил какао човечецът...

39

В ЕС, САЩ или ОНД,

преди 4 месеца

няма подобна история, при която да се пусне убийца под домашен арест. Очевидно мама и баба знаят много, не са просто дипломат и щерка. И трябват няколко дни да се затрие каквото знаят. Което е нормално. Друго логично обяснение да е на свобода - няма, освен да даде достъп до имотите и къде какво се държи.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Нали помните "Тортата на фашизма" с отрязаните глави? Ето, това символизираше. Опасните екстремисти-фашисти на жълтодесните имат още много планове за вас.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Психопатите талибани на ПП ДБ убиват и рушат паметници на антифашизма.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Тая е толкова смотана, че не успяла да отрови горкия Пейо и се наложило дъртата да се намеси като екзекуторка. Габриела трайно трябва да се настани в психиатрията и всеки ден да и пускат шоково ток. Няма да се оправи, но поне няма да се влошава още.

35

Атлснтика

преди 4 месеца

Отвъд океана им бият инжекцията на тези и се свършва...

34

Справедлив

преди 4 месеца

Ами ако кучето е помагало на дъртата? Веднага да се изясни този въпрос и ако предположението е вярно, песът също да бъде подведен под отговорност!

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33, а ти защо не поведе протеста? Или навън е студенко и чакаш някой друг да ти погъзува? Все някой друг ви е виновен, вие никога :) Манталитет :)

32

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са НПО тата!! Няма парички, няма протести.. такаааа! Жените, значи жертви и трябва да се подкукоросват да полудяват, да са силни, да се борят, да мачкат мъжете едва ли не и за тази пропаганда паре бол! Ако Пею си беше сменил пола!!! Ех тогава вече е друго- пара бол!

31

Топъл шоколад

преди 4 месеца

Представяте ли си, тази да ви е жена и да се скарате и с този поглед да ти каже "Скъпи, направих ти горещ шоколад. Извинявай, че се скарахме" ще го пиете ли?

30

Пуснете я, невинна е

преди 4 месеца

Пуснете кравeшкия поглед, да се плоди още и да трови хората с горещ шоколад. България има нужда от повече отровителки, като нея.

29

видехте ли го Кики

преди 4 месеца

със Спас, само Доктора липсваше!

28

Любопитник

преди 4 месеца

Защо никой нищо не казва по въпроса кой е бащата на Габриела и защо той по никакъв начин не реагира на сегашната ситуация? Известен ли е? Да не би и на него да му се е случила случка и вече да не е сред живите?

27

до 16

преди 4 месеца

освен , че е "затворена" вкъщи има достъп до интернет , телефон - кой я знае какво може да сътвори с достъп до тези неща, че да отърве решетките . също си седи на топличко , хладилника е налице и барчето с пукницата също ...

26

Муахаха

преди 4 месеца

Пазете се от ПП ПараПетковистите - те Успяха и Алексей да Ликвидират - а той не беше Случаен, че да може да го ликвидираш лесно и просто!