18

Анонимен

преди 4 месеца

БАБХ е огнище на сатанизъм и трябва да бъде изгорено! Казах!

17

Хмм

преди 4 месеца

Защо не ги оставят да умрат, като е толкова страшен? А, ако не умират от него, защо ги избиват. Все пак, те не избиват дивите птици, които са истинските преносители, а затворени животни. Във фермите с кокошки е далаверата. Там, бракувани кокошки се унищожават и заплащат от нашите пари, като млади ярки. И, всички в престъпната схема се нагушват, като мюлари.

16

животновъд

преди 4 месеца

Абе що не гледате камили. Хем дават месо, хем мляко. Хем ако си небрежен с тях ти хвърлят некой къч. Хем стават и за атракция. Хем нема камилски грип и не ги лови никаква болест.

15

Дейвид Айккъмробите

преди 4 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Учудвам се, че не са Много отдавна в България не се гледат щрауси промишлено. Бяха излъгали, че голяма далавера имало в щраусовото месо и хората се набълбукаха. Сега щрауси има тук-таме по 1-2 да ги показват на децата.

13

Нещо

преди 4 месеца

Като огнище на давоски грип нема ли да открие някой снайперист???

12

Анонимен

преди 4 месеца

И патките са бели като снега

11

Учудвам се, че не са

преди 4 месеца

открили птичи грип и по щраусите дето се гледат у нас. Ааа, те пък бяха за износ, верно, верно. Извинете забравих!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Имам приятел, който има голям двор на село и гледаше свободно разхождащи се патки и гъски. Даже не им знаеше бройката - над 150 от всички възрастови групи. И той не вярваше в съществуването на въпросния птичи грип, докато една сутрин не ги намери половината вече измрели, а в следващите няколко часа измрели и останалите. Обадил се веднага по телефона на ветеринаря - ония казал: птичи грип, нищо не може да се направи, копай дупка, хвърляй там, после бензин, горене, хлорна вар и закопаваш.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Айде сега всички птици под ножа, може и пpaсенцата също. За кравите е ясно - основен замърсител с метан и отговорни за глобалното затопляне и въглеводородните квоти (бизнес за трилиони долари). И да отворим пазара за внос на качествено месо. А и кой яде месо вече, с тези чеpвейчета, бръмбърчета и скакалци!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Е кво да направим, като в България животните боледуват от страховити болести, а в Украйна не?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Е къв им е проблема на тия? Не оставят патките да си изкарат грипа.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Унищожаването на българското селско стопанство продължава. Скоро ще ручате цълвулите си, ако продължавате да спите, овце!

5

Брезово и птичи гри

преди 4 месеца

Звучи като патици вкарани от Украйна.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера на пътя Русе-Шумен видях 2 украински тира с клетки. Возеха точно патици. За първи път видях да превозват патици. Тирове с пилета съм виждал, но ми направи впечетление че тези бяха с патици пълни.

3

Анонимен

преди 4 месеца

някой не си е плащал членския внос към шкафчинциту :)))

2

Анонимен

преди 4 месеца

Айде пак кокошки и патки ще трепат. После пак крави и пак кози. И така докато остане *** само в парламента.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Сглобка между шап ковид и грип