31

Анонимен

преди 4 месеца

Има. Ваксинация. Маски. Дистанция.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Грипна епидемия а ваканция няма ,не разбираме за каква епидемия става дума докторите ,казват че не бе лекуваме думи ,тост направо с а бря докторите на аптеката не дават антибиотик без онлайн рецепта ,пишман доктори не си знаят къде се намират

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 26 Имунитетът трябваше да се повиши досега. Процесът е бавен. Не става за 3 дена. Сега е късно. Има едни спрейове по аптеките, които се впръскват в ноздрите и устата превантивно преди излизане от вкъщи, защитават до 3-4 часа. Изграждат временна бариера срещу зарази. Това ползваме в момента.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Късно е за противогрипни ваксини. Поставяха се до декември. На ваксината и трябва време, за да подейства, организмът да изгради антитела. Ама фар мацевтите гледат да про бу тват продуктите си, така че може да препоръчат поставяне и сега.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Сега пък антиваксърите в коментарите сте и против противогрипната. Очаквам ви до месец-два да рекламирате колко било полезно да се боледува от морбили и детски паралич.

26

Анонимен

преди 4 месеца

ТРИ пъти подред го карам този вирус. Двата пъти джипито ми изписва антибиотици, третия път - за разлика от препоръката в статията - се "самолекувах" с бабини илачи (инхалации, прополис, гореща морска сол). Третият път ми мина най-бързо и качествено. Повишавайте си имунитета, не се бодете излишно - ваксината е против определен щам, може да ви лепне друг.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Най-добрият начин за предпазване е ракия със туршия.

24

истината

преди 4 месеца

Винаги почвам с противовирусни и винаги натретия ден се влошавам.Никога не се разминавам без антибиотик,Вярно,че вече съм на 70 ,но същото беше и като млада.Лечението зависи от това как пациента понася вирусни инфекции.Някои хора на третия ден са кукуряк,други като мен без антибиотик развиват пневмония.Пробвах и 60 -тия рожден ден бях в болница с пневмония.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте всявали страх. Времето ви изтече.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До никъде, много си начетен щом знаеш как е навсякъде по света :) Има го и не е само в България. Ама как да знаеш когато самолет си виждал само на картинка и никога не си пътувал извън селото ти.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Само паника се всява с такива новини. То не беше за миналата седмица, то не беше за след 3 дена, то изведнъж сега... както е казал 18 -> изключете си ТВ...

20

Анонимен

преди 4 месеца

Знаем ви мантрите: ваксини, маски, локдауни. Някой изненадан?

19

до 12

преди 4 месеца

Проблемът е, че българинът като е болен, НЕ си стои вкъщи! Ходи си насам натам - магазинчета, молчета, кафенца...В детските градини пък много родители си пращат децата болни, щото "няма какво да ги правят" и трябва да се ходи на работа...

18

Отговор :

преди 4 месеца

Да! Изключете си телевизора!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Kъде е Бай Шиле да ни препоръча рАкия да жулиме за имунитет и една бира накрая за бустер

16

С2Н5ОН чиста ваксина

преди 4 месеца

и вируса ще ви подмине.

15

Ето истината гола:

преди 4 месеца

При нас е болесста ГЕРБола.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Как не канят някой истински лекуващ лекар, а само от БАН ,които са се вкопали в столчетата и въртят пенсиометъра. Да не говорим за общопрактикуващите, повечето от които нямат специалност. Явно такава е политиката, която няма нищо общо с болестите и опазването от тях. Всяване на паника и страх у хората и поставяне на подчинение.

13

Анонимен

преди 4 месеца

затворете най-накрая тия бациларници училищата ве и въведете задължителни маски

12

никъде

преди 4 месеца

по света няма такова измислено нещо като грипна епидемия,който е болен си стои в къщи,но нито училища се затварят нито нищо,това българина уникален само и само да се скатае,да не учи,да не работи,но на измислената грипна епидемия вярвате,защото ви изнася,за големи тарикати се имате,ама да видим до кога и дали няма да дойде видовден и за вас,колкото и да не ви се вярва,сега мислите ,че винаги ще бъдете богопомазани