7

haho

преди 15 години

за неспазване правилата за движение.Преди около две седмици, двама шофьори на автомобили, след спор за кой да мине пръв, кой не, спират колите и започват да се бият на 2 метра след кръстовището. Зяпачи естествено много, но някой да ги спре - не.На 100 метра от тях виждам полицай и на въпроса ми дали ще отиде да ги усмири, той отговаря нещо от сорта: Е па, няма как да реагирам, аз съм тук по друга задача!Е, браво, после как да зная, че мога да разчитам на полицията!?

6

tralqlq

преди 15 години

abee katajiii matajiii trea da se kara na ru4ka...da ima voina, drama i socqlno naprejenie po ulicite...ina4e e prekaleno sku4no i ve4er nqma kakvo da si razkazvame s priqtelite ;)

5

Lego

преди 15 години

В софия в 6:40 сутринта на бул Сливница докато карам със 60 (10 над разрешената скорост) ме изпреварват Отдясно през линията за автобуси със скорост 20-30 км/ч над моята. :) Где е полицията?

4

Шофьор в София

преди 15 години

В това съм убеден!. Не може да се правят няколко дни масирани акции и да се хващат еди-колко си нарушители, а през останалите дни полицията да се покрива или да се прави, че не вижда. Писнало ми е от нагли нарушения в София, пред очите на полицаите и те да казват: "Ами какво да направим.." Само по Цариградско шосе толкова нарушения стават за 5 минути, че на нормален шофьор може да му стане лошо: Каране в най-дясната лента, неправилно престрояване, прескачане на тротоарите, каране в обратна посока на изходите и т.н. Няма жив полицай цяк ден. А и да има - прави се че не вижда. Същите тези шофьори много лесно разбират, че законът за движение не е необходимо да се спазва - те така са възпитават от полицията. После защо привишавали скоростта.. Естествено, ако случайно (но не много вероятно) ги хванат, те винаги могат да дадат почерпка на полицая и да минат сравнително тънко. Абе..

3

policay

преди 15 години

Когато глобите станат % от стойността на автомобила - над 5 пъти ще паднат нарушения и птп-та. Главата си слагам!!!!

2

преди 15 години

ti glupak takav sigurno si po zle ot vsichki i imash kompleksi za tova taka prikazvash,pogledni parvo sebe si i posle si davai mnenieto GLUPAK

1

водач от 30год

преди 15 години

Дано тези нарушения да са за населено място. Извънградско не трябват такива големи наказания. В града разни"баби" едвам се изнасят от кръстовищата и те са виновни задръстванията и образуването на тапи. Аман и от такива пишман и страхливи шофьори. Те са наравно и със самонадеяните и "камикадзетата"Най строги мерки трябват срещу пиандурниците по пътищата