291

Анонимен

преди 4 месеца

Как се казва военно-транспортен самолет превозващ боеприпаси и техника за водене на агресивна нападателна война?... ами легитимна за унищожаване военна цел.

290

RT

преди 4 месеца

На борда на сваления над Белгород Ил-76 са били най-малко 12 представители на терористичния национален батальон "Азов", те и още 53 войници и офицери са били отвеждани за размяна, пише Mash.

289

Боби

преди 4 месеца

До Military Man СЕРИОЗНО? Влезни в нета и търси С-300 унищожена картечница. Готовите оразяващи елементи в БЧ на зенитните ракети имат много по-голяма поразяваща мощ от обикнвен куршум. Дори САЩ се отказват от калибър 20мм за авиационните оръжия и минават на калибър 25мм защото 20мм оръдия нямат достатъчна поразяваща мощ. В Европа и СССР/РФ отдавна ползват оръдия калибър 30мм като стандарт. Така че ако имаше Боеприпаси в самолета последния щеше да се взриви във въздуха.

288

Анонимен

преди 4 месеца

Току-що Съдиите с 16 гласа За и 1 Против (Разбира се Юдея) - Световният Криминален Съд в Хага - Осъди Израел за Геноцид и Военни Престъпление в Газа - а ЕС и съответно България - били с Израел - кажете ми сега, кой е Престъпният Режим - в Брюксел и София или тия в Хага са си загубили Акъла?!

287

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Както ти сам казваш - разследването не е почнало. Ама големите велики роснаци ореваха ООН че самолетчето им било свалено от прогнилата неработеща западна ПВО в Украйна. Осъзнават ли колко са смешни, и самите те не си вярват на нелепите разкази.

286

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

А самолета на Пригожин кой го свали?

285

Анонимен

преди 4 месеца

До toti. Е ти по-знайш руснаците с кво ше ги возят...

284

Анонимен

преди 4 месеца

До СеСеСеРейски . Мчи ти отедка ги знайш сичките тия раоти ? Срама чи от ТикТок-а а ? То разследването не е почнало той знай имената по списък. Голем знаяч са извъди.

283

Military Man

преди 4 месеца

До Боби - Не, няма да се взривят, защото "ракетата" не удря самолета, а се взривява в близост, а осколките след експлозията унищожават летящият самолет. За повече инфо, виж данни за сваленият Боинг.

282

СеСеСеРейски простак

преди 4 месеца

До Дядо Либен - Интересното е, че 17 (Седемнадесет) от пленниците в самолета са били разменени преди време. Как така са се качили отново в самолета, за да бъдат разменени. И къде са труповете на 64-те укровоенни, когато са намерени само 6 тела? Джуджетата не се научиха да лъжат. Преди време публикуваха списък на избити франсета. Оказа се, че един от цитираните офицери, служещ в поделение недалеч от Лион, със същото име и ден на раждане, непомирисвал Украйна, вероятно е умрял от смях.

281

Анонимен

преди 4 месеца

Срещу Русия никой няма шанс. Запомнете го "псевдо западняци" Колко сте смешни...

280

toti

преди 4 месеца

И на най малките деца е ясно,че такъв голя самолет за няколко пленника едва ли си заслужава да се разкарва,но явно е подготвена гибекта на всички още в Русия и те скоро ще горят в ада !!!

279

Анонимен

преди 4 месеца

До Дядо Либен Дедо, укрите вече си признаха, не се хаби. Хахахахахахахахахахахах!!!

278

Дядо Либен

преди 4 месеца

Уважаеми дами и господа, Изключително лесно е да се докаже дали на борда са умрели 65 украински военнопленници. Просто Москва трябва да покани съответните органи да вземат ДНК проби от труповете , да се направи разселдване ( няма как да намя останки от кости и т.н.) и всичко ще се докаже. Но дами и господа, всички знаем ,че няма да има такова разследване, защото истината не е в интрес на Кремъл...истината е много обидна дума в онези земи.

277

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Изключително съм доволен от великото постижение на Укрия. Да свали самолет пълен с пленени техни бойци в това число 15 нацистки командири от покойния вече батальон Азов. Пожелавам им да са все така да са точни и да постигат подобни резултати. Слава ВСУ !!!

276

Анонимен

преди 4 месеца

Кравар Евроатлантик След като си толкова голям разбирач защо не заминаваш за Украйна да се биеш за Зеленски и да станеш пушечно месо на Руснаците!

275

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Според изтекъл секретен документ, Москвата е потънала със 67 украински затворника на борда!

274

Боби

преди 4 месеца

В нета има видео последните моменти от полета на самолета. Как пилотите отклоняват самолета в полето за да не падне на обикновено селце и спасяват още няколко живота. А във въздуха все още виси дима от взрива на ракетата свалила самолета. Още нещо Версията че в трюма е имало 8 ракети С-300. Как смятате когато го порази ракетата самолета тези изключително взривоопасни неща няма ли да се взривят и разкъсат самолета на части.(За сведение С-300 ракета в Донбас беше взривена от изстрел на картечница)

273

Румен

преди 4 месеца

Украинците се похвалиха, че са свалили самолета, после признаха и за планираната размяна. Война е. Стават тези грешки. Проблемът е, че тези накичили се със жълто-блатния ***, лъжат непрекъснато. Вече никой не им вярва. Може би само Урсула, но тя е възрастна, с произтичащите от това последици.

272

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Като не са искали да им падат самолетите да не са правили специална операция.