8

Анонимен

преди 4 месеца

Как ще им плащате на тия, имам 4,5 бонки натрупани, за сега се разминавам, но, ако трябва, няма да карам, но пари на МВР, никога. Бал съм ги

7

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е че срещу съответните финикийски армагани, всяка една глоба може да изчезне и да не бъде платена от КАТеричата им прогнила от корупция система. Фончо и той си е платил всичко,ама не по вайбъра,а по домофона и радиоточката.

6

До Пенка

преди 4 месеца

А бащата на резидента се обади по телефона и глобиха пострадалия. Някои си плащат, други имат къде да се обадят.

5

възмутен

преди 4 месеца

Толкова много глоби, но парите не отиват за ремонт на пътищата. Движението е конфликтно и предполага инциденти. Мая научи пешаходците да минават пред колите за да задръстват движението. Това допринася за допълнително усложняване на пътната обстановка.

4

Пенка

преди 4 месеца

Плащат Петко,Спас,Атанас и аз,другите пази ги чадъра,момата на щат в полицията и всеки на позиция в КАТ! НАМЕРИЛИ С КАКВО ДА СЕ ХВАЛЯТ,ДЕРАТ КОЖИ ОТ НАРОДА!

3

До 2

преди 4 месеца

Добре че сте тьпанарите, та да ни кажете великото си мнение! Какво щяхме да правим без вас?

2

ВЪПРОС

преди 4 месеца

Моето Мнение - за всяка глоба да се отнема книжката за 3 месеца . Това спасява Животи .

1

Новозеландец

преди 4 месеца

Хората когато се принудят и си изтеглят депозититр от банките всичко ще рухне, няма да има за заплатки ни на администрация ни на пенсионери! Аз от 7 години не си плащам кредита към Райфайзен , и нито са ме търсили нито могат да направят нещо. ( да нямам никакви имоти в България) Поздрави Ню Лунн,Окланд ,Нова Зеландия.