25

Анонимен

преди 4 месеца

До 18 - Дания, относно храните, просто е друг свят. Там имаш на повечето храни два етиката - Едният е, че е по ЕС стандартите. За съжаление, ЕС стандартите, когато са ги прокарали, датчаните са си имали техни, местни датси, които са били много по-високи, затова имат и още едно етикетче, че покрива И датските стандарти. Проблемът е, че изискваш общество, в които хората ти подвикват, да се върнеш, когато пресичаш на червено.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 24 - Не и от голяма верига или хора, на които не разчитам. Инае, като см бил по рибни пазари в чужбина, когато работих като готвач, още 4 сутринта се започваше с продажбите и до 9-10, каквото остане, започваха да го дават с амаление, а до края на деня, можеше да намериш и работи на половин цена. Не, че бяха "застояли", просто хубавото се изкупуваше рано-рано, а на другия ден, каквото не се изхвърляше, отиваше, да правят кюфтета и храна за котки ...

23

Анонимен

преди 4 месеца

30% от храната се разхищавала! ЕХЕЕЕЕ! Ни трябваше да имам купчини с храна до всеки голям град, тогава ... СПРЕТЕ СЕ! Това е средство за контрол. И стигга с това И.И., че се изтърка.

22

Хе Хе

преди 4 месеца

Е ние в ПарламентО нали си имаме Ви Ай Ай. Па хамериканците си имат Ай Ай. Общо взето АйАй е много умен продукт с кой богатите казват на бедните да го дууууууухаааааат.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Веселинъ, морски и рибни продукти абсолютно никога не бих си купил с изтекъл или близко ди изтеклия срок, може по-късно да ми благодариш и не ходи до този тип магазини, те манипулират хората като теб с подобни схеми.

20

кифърлъ

преди 4 месеца

извинети ко е туй AI ?

19

много е лесно

преди 4 месеца

да правят като при нас , преопаковат ги с нова дата на годност .

18

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Конкретно във Франция става следното в Лидъл. Всяка сутрин, се изкарват пред касите от големите картони пълни със зеленчуци,плодове,хляб.. Всяка голяма картонена кутия струва едно евро. Също сутрин ,а понякога и следобед в хладилно отделение се излагам за продан меса,риби,скариди ,миди.салами,наденици с преоценка от тридесет процента . Така продукти с изтичащ срок не се изхвърлят. Наскоро си купих скариди 800гр. и килограм миди.Платих около пет евро.

17

Че до сега

преди 4 месеца

Без AI ,не беше ли същото,дори сменят датите?

16

Анонимен

преди 4 месеца

А у нас ги преетикират и вие си мислите че консумирате храна в срока на годност.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам как е в Дания щ, но в България на някои стоки им изтича годността 3-5 дни преди датата за годност на етикета. Т.е. като ги купиш и вече не е годно. Като пилетата например, вече са *** 3-4 дни преди да им е изтекъл срока. И други стоки - знаете кои се преетикират редовно...Така че тази датска програма, няма да върши работа в България. Тук се преетикира до последно, и тогава пак се слага етикет и разчитат да не се върнеш със стоката. Или пък на витрина сготвено купуваш стоки с изтек

14

ИИ реши

преди 4 месеца

че щом той не трябва да яде, значи и хората - не трябва да ядат!

13

Анонимен

преди 4 месеца

AI е много нагъл. Я да слушка, много се бърка във всичко.

12

до 14

преди 4 месеца

това не е верно и веднага ще ти дам примери - Бо Тик Вун Кики ПараПетков и т.н. за да имаш пари - трябва или да си мафиот или да си измамник и мошеник!

11

Клошар

преди 4 месеца

До Анонимен 1 Който има акъл има и пари

10

aa

преди 4 месеца

ще ви продава ай ти , ще ви продава тъпите глави

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ще сложат етикети с антени да се откриват и четат бързо с телефона.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Изхвърлянето на храната е част от спекулата, на моменти предпочетоха да изхвърлят половината от кашкавала за 50 кинта но не го намалиха, когато държавата започне да налага милиони глоби за изхвърляне всичко ще си дойде на мястото без никакъв ИИ.

7

Иван

преди 4 месеца

Хора, планът е в действие. Подменят ни историята и не искат да сме българи, а украинци. Вижте какво открих в нета: високи сини планини, реки и златни равнини. Синьо и жълто (златни) - украинското знаме. И го е писал някакъв Вазов - т.е. АЗОВ. Събудете си хора. Манипулират ви.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Не е нужен никакъв ИИ, има си фирми които пренапечатват етикетите и толкова, освен това храните вече не са с 2-3 дневен срок, в повечето случаи говорим за месеци което ги прави опасни дори и да са пресни!