9

Академик Денков

преди 4 месеца

Във Варна маските препоръчителни, в Плевен задължителни. До кога ще продължава това безумие с тези безсмислени маски? Това е терор над здравия разум! Едно време все маски сме носили, нали? Кому е нужна тази паника все едно до сега не е имало грип?

8

През гората

преди 4 месеца

Кат та фаним. Ощи двете мазки и трите буйсвера. Бай Грипас

7

От хората

преди 4 месеца

Смешно.Пак неадекватни действия. Пчеличките,разбирай децата,ще ходят на училище, ще сеят зараза,от там в къщи,мама и тати на работа и т.н.броят на заразените ще расте и област след област ще обявявт епидемия.Ех,поне си признайте,че става въпрос за много пари,които можеха да отидат за претенция и др.БОГ да ни пази ,от управлението няма какво да чакаме.

6

Анонимен

преди 4 месеца

слагайте маски бе еййййй

5

Дсиетата Шмайзер

преди 4 месеца

https://brownstone.org/articles/why-was-the-biontech-pfizer-mrna-vaccine-not-recalled-in-february-2021/ Разпространението на инжекцията на J&J е ограничено след първите девет документирани смърти. Предполага се, че "алтернативите" "не са свързани със смъртни случаи". Но FOI доклада само след 3 месеца от първоначалното разрешаване на единия от двата фаворита, показва НАД ХИЛЯДА смъртни случая, така по прикрита причина ваксината на BioNTech/Pfizer е била привилегирована пред продукта на J&J от страна на регулаторните органи, така че дори повече от 1000 смърти.

4

ученика

преди 4 месеца

Ееееее.....язък!

3

Анонимен

преди 4 месеца

За сефте има грип в България. Ауууу какво правим сега? Страх, паника... тц. тц...

2

Еее

преди 4 месеца

Тия чукат за непорочност

1

Анонимен

преди 4 месеца

Е няма как Путин да не е виновен