418

Анонимен

преди 3 месеца

Паметника остава въпреки помийната жлъч на *** ,Така реши 85% от народа

417

Абе

преди 3 месеца

При тая брутална руска агресия какви Альошовци, какви глупости, айде да вървят на матушката си !

416

7

преди 3 месеца

Първо паметници не се махат а се отремонтират и преместват. Би било грешка да се премахват. Но това не са военни паметници - това са комунистически насадени образи. Заради продължаващото руско влияние над страната ни, ти това са правилни действия . Преместване в музеи където да остане историята за тях.

415

Пустиняк

преди 3 месеца

Альоша и ЮНЕСКО. Уаааауууу

414

rew

преди 3 месеца

Юнеско да брани паметник на един миризлив руски солдат, ако не смешно е комично. От историческа гледна точка този паметник не е на мястото си, за каква Юнеско става въпрос, това е подигравка с града ни и неговата история!

413

Учуден

преди 3 месеца

Като си изведа кучето сутрин на разходка и го гледаш как си з,апикава капиите,както ги наричам аз.Това са всички дървета,кишета на сгради,стълбове.Очертава си демек зоната на присъствие и на претенции.На майтап го наричам руска м,ърша,щото както е видно от коментарите,неговите руски събратя ползват същите животински методи да си бележат територията,за която вадят претенции!За мен това стърчащо,пловдивско руско недоразумение е точно такава капия,предназначена да ни напомня,че те са още тук!

412

Стоян

преди 3 месеца

Убийци и Юнеско, Простаци Окупатори и култура ! Смешници, затриха цяла България , фалшифицираха ни историята и създадоха македонизма

411

Шаши

преди 3 месеца

Имаше един некадърен и световно неизвестен, Евгений Бакърджиев. Премахна мавзолея, защото беше кръгла нула да направи нещо. Лиши София от туристически доходи. Сега пак някакви световноизвестни решават за нещо, което са го построили нашите баби и дядовци.

410

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 3 месеца

ДА МОЛИ АКО ЩЕ И АРМЕНСКИЯ ПОП,НА НАС НИ Е ВСЕ ТАЯ.ПО-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ СА СЛЕПИТЕ НАШЕНЦИ,НЕПОЗНАВАЩИ ИСТОРИЯТА НИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ АГРЕСОРА РУСИЯ/

409

Анонимен

преди 3 месеца

Тия още ли, не са ги изхвърлили от ЮНЕСКО?

408

НАТО

преди 3 месеца

А ДАЛИ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА НЕ ПЛАТИ С ЖИВОТА СИ,ЗАЩОТО ИСКАШЕ ДА ЕМАНЦИПИРА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА.ЕДВА ЛИ В КРЕМЪЛ СА УСПЕЛИ ДА ПРЕГЛЪТНАТ МАЩАБНОТО ЧЕСТВАНЕ НА1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ.ТАКА ДЕ-КОГАТО ХАНОВЕТЕ СЪЗДАВАТ И УКРЕПВАТ БЪЛГАРИЯ,ПРЕДЦИТЕ НА РУСИЯ ЖИВЕЯТ В ГОРИ И ЗЕМЛЯНКИ.2 ВЕКА ПО-КЪСНО БЪЛГАРИЯ СТАВА ХРИСТИЯНСКА СЪС СОБСТВЕНА ПИСМЕНОСТ-НЕ СЕ ПРЕГЛЪЩА ЛЕСНО

407

НАТО

преди 3 месеца

ВМЕСТО СЪВЕТСКИ МОНУМЕНТИ ТРЯБВА ДА ИМА МЕМОРИАЛИ НА ВЕЛИКИТЕ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ХАНОВЕ-ЗА ТЯХ ЗНАЕМ ПО-МАЛКО,ОТКОЛКОТО ЗА СССР,ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАСКИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ДО 1944 ГОД.ЗАЩО ДА НЯМА ПАМЕТНИК НА БУНАРДЖИКА НА ГЕНЕРАЛ ВАЗОВ.ТА ТЕ СА ВДЪХВАЛИ РЕСПЕКТ ДОРИ У АНГЛИЙСКИТЕ ОФИЦЕРИ

406

Анонимен

преди 3 месеца

До Аврам Казва Шипка какви пет лева бе човек? За друг филм става въпрос . За Альоша е думата не за Шипка

405

аз

преди 3 месеца

Ше се молят ми! на вси4ки да се молят!

404

Анонимен

преди 3 месеца

Категорично съм да се махнат всички съветски паметници у нас. За руски няма проблем, даже одобрявам. Факт е обаче, че след като пращаме 200.000 войници да се бият на страната на СССР срещу немците накрая Сталин ни обявява за победена страна и враг. Щях да приема, че са ни 'освободили, ако беше гръмнал и един патрон. Не стига, че ги посрещаме с хляб и сол и пращаме хората ни да *** по фронтовете, накрая ни изкарват престъпници.

403

Патриот

преди 3 месеца

Каква ценност е Альоша ? Пилон , смрадлив маркер на съветската окупация в България ! Очаквам и паметници на ,, Натовския войник Освободител " по цялата руска територия , от признателният руски народ освободен от фашисткия диктаторски режим на Путин.

402

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименКаква е тарифата? И аз искам да изкарам някой лев.

401

Анонимен

преди 3 месеца

До Паню БаирскиА американските и английските окупационни власти? защо на тях правим паветници, а тия на руснаците бутаме? руснаците поне не са ни бомбардирали. А за Ялта нещо да кажете? шьм именно нашите нови приятели са ни дали на Русия-защо сега не ги обвиняваме за това, а обвиняваме тоя, който е взел каквото са му дали?

400

ха

преди 3 месеца

Това е вътрешна работа на суверенна страна,и никой няма право да и се бърка!А който се опитва си е за негова сметка!:)))

399

Паню Баирски

преди 3 месеца

Жалки руски въшкарници, това не е ваша работа, този позорен паметник ще бъде премахнат!