45

Анонимен

преди 4 месеца

Е Зеленски ги призова да се връщат в Украйна, ама те не искат, а щом не искат, ясно е, остават.А за др емигранти ще има ли такава закрила.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Бабо маро пиши с главна буква и с точка.

43

баба мара

преди 4 месеца

да се връщат и да се бият за родината си какво е това отношение млади хора сеизбиват техните съграждани лежат по плажовете и се хранят по 3 пъти на денколко от тях работят пенсионерите защо не си получават пенсията в българия

42

Анонимен

преди 4 месеца

Съжалявам украинците, на никоя нация, най-вече на нашата, не пожелавам това, защото е антихуманно. Но са мързелив, лъжлив и използвачески народ. Имайки в предвид тези им характеристики, трябваше да сложим клауза за приемането им - да си намерят работа до 6 месеца. Те някои си - ама леко нелегална - като компаньонки на нашите шишита на средна възраст по морето

41

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно - имаме 175000 документа за закрила, настанили сме ги по хотели и наемаме Молдовци и Виетнамци за работна ръка да им слугуват? Защо не ги накараме да бачкат те? Спрете им помощите със задна дата

40

АНОНИМЕН 007

преди 4 месеца

КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО КРАСИВИ, ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНИ И С ИЗИСКВАНИЯ СА УКРАИНКИТЕ, ВЪОБЩЕ НЕ ИЗГЛЕЖДАТ НА ИЗТЕРЗАНИ БЕЖАНКИ. ВИЖТЕ БЪЛГАРКИТЕ КОЛКО СА СМАЧКАНИ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ. БЪЛГАРКИТЕ СА БИТИ ОТ МЪЖЕ, СИНОВЕ, БАЩИ И СЪПРУЗИ..

39

ГРАЖДАНИН

преди 4 месеца

УКРИТЕ СА МЕГА МЪРЗЕЛИВИ, А МНОГО ИСКАТ ДА СА НА КОМФОРТНИЧКО

38

Анонимен

преди 4 месеца

Днес в Украйна има на посещение полска делегация. Една от темите е украинците в Полша. не е от най-веселите. Не весела е и темата за блокадатам която поляците правят на украинските тирове по границата. В Българи яумищлено не информират. Проблемът е повече от сериозан. А виден френски политолог каза, че ако Украйна влеза в ЕС,всички френски фермери ще фалират. Сегашните стачки в Германия са главно против политиката на ЕС, включително против безпрепятствения внос от Украйна.И против парте за война

37

Анонимен

преди 4 месеца

не съм против никой човек конкретно, но поради това, че на най-високо ниво (Зеленски, Кулеба) заплашиха, че ако не се удължели привилегиите на украинците в приемаите страни, щели да започнат активни дейности, считам за уместно българските власто да са нащрек с контингента.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера прочетох подробна статия по повод пребиваването на украински деца в Полша. В основни линии: Според полското законодателство всички деца в училищна и предучилищна възраст, които са бежанци, са длъжни да посещават детска градина или училище. От регистрирани около половин милион повече от половината обаче НЕ посещават. Не са спазени и изисквания за регистриране на дистанционно обучение, т.е. почти никой не е заявил това. Остават въпроси, показващи при всички случаи недоверие от двете страни

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ами добре, да им удължат разрешителните за престой. Но само на тези, които са на самоиздръжка и плащат данъци и осигуровки.

34

До 33

преди 4 месеца

СпокоГендер. Тя ракетата ще падне в София и ще я изпари а за Варна може и да и се размине. Виж ако си в София се изнеси

33

Реално

преди 4 месеца

Помощите на урките от нова година, ги спряха почти в цяла европа. Останали са само няколко държави, които ги намалиха много, и се дават вече срещу условия (целенасочено, да работят). България (посолството) май е единствената държава, която им плаща от нашите пари. Прочетете малко по темата...

32

Анонимен

преди 4 месеца

Минусите за пост 33 само потвърждават подозренията му.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Има една Кристалина Георгиева,която преди време ни убеждаваше да приемаме бежанци от Авганистан и Сирия,щели да ни подобрят генофонда.Това могат да го направят красивите украинки,а не талибаните.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Що не пишете колко са се хванали на работа??

29

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам цялото Възраждане е скочило на амбразурата.Ако Путин завладее Украйна и се насочи към нас,ако над Варна започнат да се сипят ракети,май друга песен ще запеете копейки.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Както се казва кеф и удоволствие за мир и спокойствие.И така доживот.Украинките трябва паметник да издигнат на Вовата че ги спази от мизерният живот в Украйна.За да си развяват сега байряка в цяла Западна Европа.

27

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре украинци,отколкото авганистанци,сирийци и виетнамци.Дайте им работа и ги интегрирайте.Това са славяни,близки до нас.Мвжду тях има много образовани.Дайте им шанс.Иначе ще отидат на запад,а ние ще си внасяне талибани.

26

мак

преди 4 месеца

Да направят срок 10 години. Минимум. За по-лесно. Детската блница ще почака, нали. Колко от тях работят ми е интересно. Като са майки с деца, как са местата по детските градини, за да могат да работят, такива дребни неща. Освен това се съмнявам, че масово ще се върнат в родината, щом веднъж са вкусили живота в ес. Продължавайте дундуркането, скоро ще дойдат от австрия и не само от там.