85

Джоко

преди 4 месеца

Браво Вассе , браво Терзия ! Поне едно нещо да свършиш защото тези от Спаси София като са гоподкарали ще те довършат !

84

Анонимен

преди 4 месеца

Ние в Ловеч нямаме ЕКО

83

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя с какво се хвали ,блазем на софиянци )

82

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Глобата не чисти фирмите си прибират парите и не чистят ДА се купят малки машини за почистване на тротоари и кварталните улици това задължете фирмите Терзиев А клоните още си стоят шума мръсотия по улиците кал това не е било Излез поразходи се виж вземи и Бонев да снима само празни приказки от вас НОВИ избори за кмет и съветници

81

Анонимен

преди 4 месеца

Те инспекторите от столичен инспекторат проверяват изпълнението по дейностите от договорите със затворени очи, По договор около контейнерите за от аз би трябва да се почиства при всяко събиране, улиците да се метат 15 пъти месечно, а листата от есента още си седят под снега. Колко от вас са виждали тези дейности да се изпълняват? Може да проверите графика, договорените дейности и цените за вашият район на сайта на столичен инспекторат.Та едни 140 000 лв веднъж в годината ли ще ги притеснят

80

бай Ваньо

преди 4 месеца

то трябва такава глоба за всеки непочистен ден...

79

Анонимен

преди 4 месеца

Единия кмет не се гордее с постижения в града, че и отпуск си взима, но затова пък глобил! Другият в болнични заработва като гурбетчия. Ето ви пълна цветна картинка на управляващите, гласувай народе!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Дрисляк, вместо да каканижеш глупотевини и небивалици, вземи свърши някоя полезна работа, че европейската столица София е заприличала на катун и батак едновремено! Ако пък не можеш, обирай си партакешите и се омитай...кандидати за кмет с лопата да ги ринеш....!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Малко са 140 000 лв.,г-н Терзиев за състоянието на тротоарите днес! София не е само тесния център! Днес минах по "Ботев","М.Луиза","Сливница","Сточна гара"....-всичко е в лед,дори не е правен опит за почистване! А и това е все пак центъра! Представям си как е по кварталите!!!!

76

Истина

преди 4 месеца

колко са получили за да се каже колко са глобени. отделно това е когато всичко се е провалило, трябва да се направи така че да не се стига до глоби а до това да си вършат добре работата тези фирми... Това показва колко е слаб кмета и тези които е избрал, най-вече като лидер! Когато имаш много е лесно да си лидер, когато от нищо правиш нещо.... вижда се кой е имал чужда подкрепа и кой може да се справя!

75

d

преди 4 месеца

То хубаво глоба, ама колко милиона им се плаща? Знам отговора, но мисълта ми е, че муха ги ухапала с твоите 140 хилки. Дай и на мен милиони па ме глоби.

74

Ха-ха

преди 4 месеца

И като ги глоби по-чисто ли стана?

73

Анонимен

преди 4 месеца

С какво това топли хората нз. А за фирмите е като 14 лв. глобата не 140 хил.

72

Анонимен

преди 4 месеца

hahaahah

71

Анонимен

преди 4 месеца

Спаси София да излизат да чистят. Няма само да ,, оптимизират". Стават най-добре за почистване на тротоари

70

Поручик Ржевски

преди 4 месеца

Тая глоба какъв процент е от цялото им заплащане. Защото за един простосмъртен тази колосална сума от 140 х лева изглежда голяма, но в действителност може да им е в графата пари за кафета

69

Анонимен

преди 4 месеца

Пак пиар. Това да глобищ някой и да си получиш парите са две коренно различни неща. Може някой съдия като тоя белорепов да отсъди в полза на фирмите и реално общината да плаща и неустойки и разноски, ама нема проблем СВИКНАЛИ СМЕ!

68

Кмете

преди 4 месеца

Глобите не почистват. Предварително са заложени, като целта е колкото може по-малко работа да свършат. ГолЕмо геройство и смелост.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, господин Терзиев! Вие сте достоен мъж и българин, който ще унищожи корумпирания модел "ГЕРБ" и ще даде ново лице на нашия столичен град! Вие сте символ на успелия млад българин! Успял сте само със собствените си умения и качества. Благодарение на вашето мъжество и умения сте създали голямо богатство и успешно работещ бизнес. А сега ще вложите вашия опит и знания за благото на столичани! Благодарности!

66

Анонимен

преди 4 месеца

На следващите обществени поръчки за почистване няма да има кандидати и Васко ще изкара еколозите с лопати да спасяват климата по улиците на ръка!