48

Анонимен

преди 4 месеца

Напълно е прав Ердоган

47

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е султана! Западните демагози си засрали очите, правят се на ни лук яли, ни мирисали, а на практика финансират и поддържат геноцида, който реализира Израел в Газа. И през цялото това време не прастават да плямпат за "правда", "демокрация", "човешки права" и т.н. но само когато с помощта на тези декварации се бъркат във вътрешните работи на своите противници. Но кой им вярва вече западните васали на САЩ и господаря им, май никой?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Ердоган!Нима има друг политик в света с такъв ранг ,който да говори смело и правдиво за всичко и всички? В бг всичките са като мушички,следвайки само своите си интереси и ослушващи се и действайки според обкръжаващата ги конюнктура! Балкански интересчии а не политици!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Мюсюлманите се подкрепят , така е. А ти Ердо, ще видиш ЕС само през крив макарон.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Ердоган е султан на празните приказки.

43

Туберкулозна маймуна

преди 4 месеца

Говореща?!!! Новия пророк на говорещите муни, явно е поредната гавра на Вселената с порЕзняците .!.

42

Аз съм просто човек

преди 4 месеца

Този исламофашист както е на власт уби 364 кюрдски деца. Този диктатор Ердоган всеки ден убива невинни кюрди и прави военна операция кюрдските населени места в Сирия и Ирак.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото спряха теб и Путин!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Израелците не са меките китки на Меркел и Макрон. Няма плюшени мечета, три реда сополи и 'добре дошли, ядрени инженери'. Арабите влязоха без билети на техно партито, забавляваха се, а сега израелците им пратиха диджеи на място да продължат да хвърлят гьобеци и да викат алахакбар.

39

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

А ти какво правиш от трийсет и четири години в България бе,турска змии гадна ? Вън от България,турчино!

38

Ваня Писова,Цалапица

преди 4 месеца

Да живее Израел ! Долу османските поробители на Ердоган!

37

Анонимен

преди 4 месеца

до 50 Болен ли си какъв си? Кои са сатанистите които искат да унижожат еврейските отреееепки ве? Та нали самите сатанисти са евреи бе, мозък???

36

123

преди 4 месеца

Унищожаването на Израел е част от плана на Сатанистите.

35

аноним

преди 4 месеца

Султанката на Ердоган е палестинка!И докато със зъби и нокти той и обещава,че ще брани терористите,за каквито светът ги призна,бомби всеки ден и в Сирия,и в Ирак.Стотици кюрди-убивани на ден!!!!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ах, бай ердо се е загрижил за мирните тероряги от хамас, които миролюбиво избиха 1000+ евреи, сега ги избивали, то какво са очаквали, медали ли да получат?всъщност сигурно точно за това са в масква тия дни, за медали, хамасите...

33

Анонимен

преди 4 месеца

Най- ми е кеф да гледам как два народа съставени от отрееепки се самоизбиват.

32

Божил Божилов

преди 4 месеца

С безпределна жестокост евреите показаха на днешния свят причините, поради които са презирани, гонени и избивани през хилядолетната си история от много народи по света.Дано се осъзнаят и намерят път към своите съседи.

31

Българин

преди 4 месеца

А ти какво правиш в Сирия?

30

Бау

преди 4 месеца

Както има извисени и примитивни хора, така е и с народите, което нашите предци са забелязали и установили от векове! Никой не се е родил с предубеждения, но от малък знае от по възрастните кой какво представлява, кой е с крадлив нрав, с кое дете да си играе е с кое не! Подхода към всеки следва да е такъв, към каквато общност принадлежи! Едни народи не се нуждаят от контрол, а други следва да се възпитават, в противен случай съсипват цивилизацията! Като напаст от марокански скакалци! Факт!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера дори и в медията на Америка за България - Дневник, бяха пуснали статия за убити, родени с цезарово без упойка и от мъртви майки бебета.Дори и те, прочули се с лъжливата си пропаганда медия писаха че там се извършва геноцид. В историята на света гоненията на евреите е било на всеки няколко века, но винаги са оцелявали, все някой ги спасява. Сега обаче тръгнаха срещу 2 млрд. араби и нямат шанс.