53

Агенцията

преди 3 месеца

Образованието , армията и здравеопазването са основите на всяка държава. Удари там и държавата е твоя без война. - Дао

52

мен

преди 3 месеца

Няма нищо лошо всяко училище да си избира платформата, без значение дали е държавна или частна. Да не забравяме, че всички лаптопи и компютри ползват чуждоземен софтуер операционна система, браузър..... :) Предпочитам частен софтуер, пред глупост от информационно обслужване. Тогава да видя как ще интегрират мед.бележка и дневника за два месеца. Още чакам еДсраве да спре да си мисли, че малкото ми дете е 50 годишна жена, ама не би.

51

Учител

преди 3 месеца

Абсолютно вярно! Статията отразява обективната истина и мнението на много колеги учители. Жалко, че много малко медии и журналисти разкриват честно и правдиво тъжната действителност и за учебниците, и за "чудото" НЕИСПУО, и за чиновниците, проектите, програмите, усвояването и т.н.Жална му майка на българското образование, това стана. Агонията продължава, уви!

50

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- Така ,че във всеки еволюционен процес ,винаги има и елемент на революционен ,дори и само да е той с непреклонност ....,но няма ад е само това.Всеки сам преценява дали иска да живее или съществува ,както е в момента Съществуването само на Земята е безсмислен живот във "физическа обвивка" .Всеки определя дали иска да е духовна частица от ВСЕЛЕНАТА или "вреден микроб" ,който "отивайки си" не оставя НИЩО.

49

Ангелина

преди 3 месеца

продължение - последователно ,непреклонно .....,като "водата" намират "пътя" - "тихо и постоянно" .Моята надежда за спасението на ЧОВЕЧЕСТВОТО са именно тези светли и чисти души ,които идват и ги има ,макар и малко на Земята ,но тези които идват са най- чистият вариант ,но преди това ще има справедливо наказание и ВЪЗМЕЗДИЕ за унищожителите на човешките съдби и природата .

48

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- В България преобладава ЗЛОТО ,както и в света ,но колкото и невероятно да изглежда и в момента у нас има силни личности и извисени духовно хора ,които дори и поединично могат да променят нещата "от мрака ,към светлината ",но е нужно в борбата за "спасението на душата" тяхното обединение.По неведоми пътища и не случайно ,те се срещат ,дори не винаги тези "срещи" да са "лице в лице" ,но те са катарзисът на човешката еволюция ,а не революция за постигане на целите - търпеливо ,

47

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- но тук е придобила чудовищни проявления на срастването на престъпността с държавните институции и престъпната симбиоза помежду им.Истински успял у не този ,който има "всичко" - материално ,с което може да си купи всичко ,освен душа.постигнал всичко в житейския си път е само този ,който в едни свиреп и жесток свят ,дори и "без грош" е успял да съхрани човечността си . Има ли такива и колко са ?!

46

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- Сега липсва съпричастност между хората - простичката българска дума ,заменена с много прокламираната и "изучаване" чуждица -" емпатия " ,която липсва ,най- много при тия ,които я използват и преподават.Това не е "моят свят" или ще го променя или ще го" напусна" в името на промяната ,като процес за еволюционно развитие на човешкото общество ,което се гради върху устоите на истината и справедливостта ,които са в основата на Правовата държава ,която липсва не само в България ,

45

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- които не са в приоритетите на днешното общество . В България ,нищо няма да се промени ,докато не се възвиси моралът и духовността ,дори и да има подем в икономиката.Този "свят" в момента и през последните над 30 г. не е "моят свят" - в него са "дефицитна стока" - добрина ,честност ,почтеност , истина и справедливост ,които са фундаментът върху ,който се изгражда едно общество .

44

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- унищожаваш човешки съдби и дори да убиваш в пряк или преносен смисъл ,в името на жалкото си съществуване .Съществуват "два свята - единият е излишен" ,,като е казал поета- всеки определя кой е неговият свят ,в който иска да живее .Повечето хора предпочитат "модерният" според тях свят ,който е по - лесен и в него са заедно с "тълпата" . Другото изисква - ум ,разум ,ценности ,труд ,постоянство ,отговорност ,чувство за справедливост,почтеност ,честност,все нравствено - етични категории

43

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- От дълго време се води "война" за човешката душа или известната ни битка между доброто и злото. Всеки вече с делата и действията си се е определил вече на чия страна е .За съжаление в момента преобладават изродените същности и злото се е превърнало в норма за поведение ,което се определя от "гъвкавите личностни характеристики" за просперитет и интегритет ,което се разбира постигане на всичко и на всяка цена ,без значение на средствата ,които избираш ,а те винаги са свързани с

42

Ангелина

преди 3 месеца

продължение- Разбира се има и изключения между тях ,но те са единици ,които с ума и предприемчивия си нюх постигат просперитета си Горбачов бе използван ,като "инструмент" за премахване на добрите практики при социализма в здравеопазването ,образованието ,социалната сфера ,ценностите ,традициите ,моралът ,макар и понякога "изкуствен" ,производството , защото те пречеха на "западните капиталисти" за тяхната световна хегемония и тяхната "икономика".Не случайно в бившите социалистически страни има повече мислещи хора и то от поколение над 50 г.....,които имат базови знания ,има и изключения.

41

Ангелина

преди 3 месеца

продължение - Тези от тях ,които ,все още не са стигнали дъното е хубаво да я прочетат няколко пъти и ако искат и могат да се "събудят". Изглежда ,че само ние ,които не сме имали привилегии ,нито при социализма ,нито сега при "уж демокрацията" можем да оценим "плюсовете" и "минусите" на двата строя ,за разлика от "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОТРОЧЕТА" ,които сега се правят на демократи и пак са привилегировани ,но не заради уменията си ,а заради "капитала на потеклото им " ,което им носи "дивиденти" ,за да станат първи "капиталисти".

40

Ангелина

преди 3 месеца

Прочетете статията на Елена Гунчева в Свободно слово коментирам я тук ,защото там има "цензура" от престъпни скотове .Това е моят коментар по нея- Елена Гунчева ,често е крайна в своите статии ,като всеки мислещ човек ,който не може да приеме ,това ,което наблюдава ежедневно .Всичко това ,което е написала в тази статия е 100% истина ,която "спящите" няма да разберат ,нито да "прогледнат".

39

Дигитализацията

преди 3 месеца

Не е за по-хубав живот разберете го! То е за масовото унищожение,което са ни приготвили краварите след няколко години! С дигиталното евро,ще забравите за демокрацията в която сте съществували до сега.НОВ СВЕТОВЕН РЕД,ТОВА СЕ Е КОМЕНТИРАЛО В ДАВОС С НАЩЕ ***....СТЧЕТА ОТ ПП!!!

38

бай онзи

преди 3 месеца

щом казваш ,че не работя добре ...вярвам на анонимни мисири онлайн ахахахахайде лека и да не сънувате електронни дневници. Пък ако се научите да ползвате нещо друго освен Уиндоус и да кодите може и да ви дойде 2 грама мозък в главата Лека и мека .

37

Анонимен

преди 3 месеца

Криворазбраната СТАР-ТЪПИЗАЦИЯ

36

Анонимен

преди 3 месеца

В БРИТАНИЯ МЕДИИТЕ ТАКА ЛИ ПРАВЯТ КАТО ВАС? ОПЛЮВАТ БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО? ЗАЩОТО ФИРМА ПРОТЕЖИРАНА ОТ БИВШИЯ ПРЕМИЕР Е ПРОДАЛА БИЗНЕСА СИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И СЕГА ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА ДА ГЕПИ С ДВЕ РЪЦЕ.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Бате Тиква си вярва, че като продаде данните на англичаните и получава ройал райтс да му изпълняват тъпанарските приумици след това.

34

ГЕРБАДЖИЯ

преди 3 месеца

АЗ СЪМ ИНДЖИНЕР ИМАМ МАЛКА ФИРМА С 40 УРУКА И ПИШЕМ ЗА БАЩИЦАТА КОМЕНТАРИ НЕ МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ АМА ПИШЕМ