36

Делиормански ага

преди 4 месеца

Турците са на път скоро да сьздадат своя ,,Силициева долина" и своя Космическа програма с всичките им там атрибути ама недоверчивия г...анчо всьо равно упорно ще продьлжава да повтаря като прапрадядо си,че ,,Туркиа ке падне"!Чугуна никога няма да се превърне на...краве масло! Алперчо си лети а кучетата си лаят!

35

Делиормански ага

преди 4 месеца

Виц от времето на соца:Връщат се Иванов и Рукавишников от Космоса а на нашия целите му ръце в синини!яПитат го за причината и той: ами... той тавариш Рукавишников и на летене нагоре и на врьщане назад все плесници по рьцете ми и постоянно ,,Гоша,не трогай тут,не трогай там"!

34

Делиормански ага

преди 4 месеца

Той,бг кУсмУнаФта и хабер си нямаше,че чрез такива като него *** поавеха опити да пропагандират непопулярната си идеология и банкрутиращата си икономика!След Гошко от Ловеч в името на .,,грандиозни открития в Космоса" отлетяха пастир от Монголия и един производител на захарна тръстика от ,,Острова на несвободата"та даже един махараджа от река Ганг! Знаем ги тия кУсмУнаФти ний!Някой да ми каже какво научно откритие направи тоя нашия ,,кУсмУнаФт?!? Мълчание,нали?

33

Осман

преди 4 месеца

Комплексираните българчета отново са оповръщали наоколо.Зависта е едно от най големите качества на ***. Сега ,за тези пъпчиви пубертета да кажа. Първият булгаристанския космонавт излетял по милостинята на руснаците дори не успя успешно да завърши мисията си. Не успя да се скачи с орбиталната станция и се върна позорно на земята след два дена. Турският астронавт не само че ще бъде там две седмици ,но и ще направи много научни експерименти .Това е само началото.

32

Пешо

преди 4 месеца

Пишеш ,че пробваш и да лъжеш.

31

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Честито комшии!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е празник и за цялата Тракия.

30

Анонимен

преди 4 месеца

А трябваше да е македонски...

29

dada

преди 4 месеца

До Маке от Североттатарите вече беа

28

от ЮАР

преди 4 месеца

До Анонимен-19- изобщо не ме топли каква армия сме били имали. Бях в армията, бях от ШЗО и после командир на взвод. И още тогава, 1980, ясно виждах, че тая армия няма шанс срещу професионални Американски единици, дори с пет пъти по-малки ефективи. Бутафорна армия и пушечно месо. Абсолютни безсмислици. Днес си хващам авиона когато и за където пожелая, без да питам милиционерите дали може. И не е важно колко танка е имала България. Важно е хората да са добре. Днес е по-добре отвсякога.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Ей много злобари тук..

26

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Как излетя?как как? С думите "Алах акбар"

25

Анонимен

преди 4 месеца

Ми, Браво на Турция че успява да работи по космическата си програма в тия времена и то за мирни цели! Янките сериозно изостават в това отношение

24

До до 2

преди 4 месеца

Интернет за врето, за което говори човека нямаше никъде по земята. Колкото до компютрите - България произвеждаше собствени компютри.

23

Летал от САЩ

преди 4 месеца

Изглежда че Ердо и Путин не са толкова близки, колкото някой медии ни внушават.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Кеф че има турчин на ISS.

21

да бе да

преди 4 месеца

боли ме фаро за някакъв ялдъз будала, ич и да не се връща

20

....

преди 4 месеца

България си беше развита държава през 80 те години, като здравеопазване, образование спорт, което днес не съществува, не мие ясно защо изобщо публикуват подобно статия за турски космонавт. Георги Иванов, преди 40 години е бил в космоса и колко назад беше Турция, а сега къде сме?

19

Анонимен

преди 4 месеца

До 8 Сигурно не знаетеГладна кокошка просо сънува. какви беге сателити те гонят бре. Кога бегето е направило сателит ? Истрелян в САЩ сателит там и произведен , и купен от беге фирма и бил направен унас !

18

Смел Гибсов

преди 4 месеца

Да не снимат 8 серия на Реджеп Иведик в космоса? :D

17

Абе, не е ли малко

преди 4 месеца

дъртичък тоя господин за космонавт? Дори да е в добра физическа форма годинките си казват своето в най-неподходящите моменти.