183

Истината

преди 3 месеца

До кокчо 185. Много си зле , нещастнико червен. Вярваш на Сев. Корея? Та я погледни вратът на Кимчо е, като плондер , а вратлетата на гражданите му са тънки ,като на *** от недохранване.

182

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен 182: Те (руснаците) сами са се докарали до тоя хал. 'що преди не е имало спирания? Който сее комболшевишка/сталинистка/нацистка/путинистка терористична пропаганда... Както не се допуска фашистка, хитлеристка пропаганда, така и руска такава.

181

Отговор

преди 3 месеца

До ВъпросНяма обикновен севернокореец с толкова пари!

180

Въпрос

преди 3 месеца

Каква е присъдата ако някой севернокореец си купи телевизор Самсунг?

179

Пак си гледал снн

преди 3 месеца

До ТошкоЗа тебе може и да е загубено,аз олучих добро образование.

178

кокчо

преди 3 месеца

Това може и да върши работа за европейските овце,но в българия едва ли.

177

факт

преди 3 месеца

за да не станат пендери като бг политиците

176

Анонимен

преди 3 месеца

Специално за вас са позволили да фоткате. Ай от нас да мине, са казали, ще осъдим едни деца, елате да нащракате едни редки кадри.

175

Де жавю

преди 3 месеца

България преди 89-та?

174

Анонимен

преди 3 месеца

До rambaldievskievich Ако имаш телевизия от А1 отиди на каналите за руската телевизия и на екрана ще ти излезе надпис, защо не ти ги пускат. Описано е ясно, че по разпореждане на EU е забранен достъпа до руската телевизия. Тоест, почти същото като това, за което са ни написали статия за Северна Корея, само дето ни замазват очите с приказки за някаква "демокрация" и уж "свобода".

173

Да

преди 3 месеца

ВРЕДНО е да се гледа битиви нова и канал 1, но нашата съдебна система спи или е корумпирана! Телевизията е опасна за децата, защото в незрялото им съзнание изгражда крива представа за реалността! Запада върви към своя закономереен край - просто защото няма ответния , опорния, друг строй който да го държи в кондиция! 12 години са много за тези деца, но вероятно е за урок на милиони!

172

Анонимен

преди 3 месеца

Пита се-кой ви вярва?

171

Анонимен

преди 3 месеца

Какви приятели има Вова!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Бил съм в северна корея през 1985г да им оправям компютрите с български дискове произведени в Стара Загора и знам какво представляват. Разсъбуждаме се в хотела около реката и гледаме в името на рожденния ден на Ким, Чон Ун в ледената вода скачат момченца през зимата да я почистват с кирки и лопати в продължение на една седмица. Питаме ги защо кучетата бягат на 100 метра от хората? Отговор: Понеже сме гладни и чакаме някой старец като умре да си направиме барбекю!

169

ХАХАХАХАХАХА

преди 3 месеца

На който не му харесва демокрацията МОЖЕ да замине за С.Корея,но от С.Корея НЕ може да замине за демокрацията!

168

Тошко

преди 3 месеца

До АнонименЕдинствения *** тука си ти!Цял живот бачкаш в цех за производство докато всички възможности на демократичния свят минаха покрай теб,а си се закахърил за някакви еднополови бракове,които по никакъв начин на влияат на живота ти!Толкова ти е празна тиквата,че досега не разбра,че свободния свят не дава даром,той дава възможности,възможности да се образоваш(ако искаш),да слушаш чалга,диско,класика и т.н.,избора е твой,не на партията!Елементарна копейка си!

167

Скоро и в Москва

преди 3 месеца

Евала за християнските ценности, а не като в прогнилия запад, където децата си гледат каквото искат. Ако бяхме в Русия или Корея, сега всички пишещи във форума щяха да бъдат екзекутирани. Евала за ценностите.

166

Тошко

преди 3 месеца

Чак ми е жал за тези хора!Както беше при нас,безвъзвратно изгубено време,възможности и мечти!

165

Маркс

преди 3 месеца

Като,че в България беше по-различно до 89-та,а ние още им пазим паметниците!

164

Анонимен

преди 3 месеца

"Доказателства" и евроатлантик :-) Вярата не се нуждае от доказателства. Хвала на НАТО, хвала на ЕС. Щом радиоточките кажат, че там имало химически оръжия, там имало ковид, там имало зомби, извънземен, съдени деца или човекоядци - длъжен си да вярваш.