20

Послушен

преди 3 месеца

Тези емигранти.... слаби, мършави, дрипави... Такава им е културата. До де не дойдат в Европа и не вкусят свинско, акъла им е първобитен, не ги съжалявайте защото те нас не го правят. За съжаление са тия дето се виждат принудени да се радват на 50 евро и другите, уж, големи над тях в българи, дето се правят на патрони в бизнеса, да еб*т собствените си сънародници. Българите сме били и винаги във всяка сфера ще бъдем евтина работна ръка. Не ни уважат. Трябва да ги накараме.

19

Абе, Моди

преди 3 месеца

Защо ,бе миличък, ми изтри коментара? Да не би нещо да съм излъгал? Вярно ли е, че тази статия "оправдава" и оневинява братята Хавстрийци, които ни таковаха майката на бизнеса? Ти българин ли си, африканец ли си или инглишмен, кът тез юнаци от BBS-то, които , ако могат, в една капка вода ще удавят България? Можеш ли да ни просветлиш - кога Инглатерра е защитила Български интерес за толкова векове?!? Кога?!? Не трай мненията на хората, които си обичат Родината, моля!

18

Ми да де то е

преди 3 месеца

Същото само,където им взимате пари за да ги помагате!!ДЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ,И СТРЕЛЯНЕ НА МЕСО АКО НЯКОЙ ПРЕМИНЕ ГРАНИЦАТА НИ,ТОВА СА МЕРКИТЕ КОИТО ПОМАГАТ,ДРУГОТО Е САМО ЗАПАДНИ ПРОПАГАНДИ ЛЪЖИ И *** СХЕМИ ЗА СПРАВЯНЕ С БЕЖАНЦИТЕ,КОИТО НЕ ДЕЙСТВАТ!!!

17

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Хахах това по темата за шенгена!Слави закопава европеиските мечти на българина чрез BBC-то)),никъв шенген тук много мигранти минават)

16

Шегобиец

преди 4 месеца

Ооо, мислели били... Доброто сърце на българина е пословично! Неговата безкористност - също!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Гледай ти какви алтруисти........

14

Тихомир

преди 4 месеца

Добре го е превъзпитал бай Ставри

13

Кукунела Снайпера

преди 4 месеца

Ключовата дума е "мислехме..." :)

12

Стамат

преди 4 месеца

"Такова нещо можеше да ни се случи и ние сме много благодарни на Бог, защото никой не умря, когато беше с нас." - Хубаво е да се види, че религията за пореден път е стожер на морала в България.

11

В коя година живеете

преди 4 месеца

Отдавна няма такова нещо като държавни граници. Съвсем спокойно можете да отидете във всяка съседна държава през гората. Нито има огради, нито граничари да пазят нещо. Единствено на границата с Турция има няколко участъка с двойна ограда но тя се преминава за няколко минути с едни обикновени клещи резачки. Има и участъци в Странджа където изобщо няма ограда.

10

Нео

преди 4 месеца

И тези нямат мярка в лъжите!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Като не си плащат рекета ще ги хващат ами!

8

Христо Христов

преди 4 месеца

До 7 "Тези о.лигофрени кой ги развъжда ? " - пак са по-добре от гласувалите на 2 Април за ЕС.

7

Христо Христов

преди 4 месеца

Брюкселският фронтекс са същите трафиканти, но никой не ги гони.

6

маалатъ

преди 4 месеца

Ееех..., де го Соца и Бай Тошо..., кога не пиле, ами комар не можеше да пресече браздата на българската граница!!!!

5

Мдаа

преди 4 месеца

Малко им е на тея не човеци трафиканти да гният по затворите до живот заслужават!!

4

до Гери

преди 4 месеца

по принцип е по добре да преминат транзит отколкото да ги връщат сега от Австрия

3

Гери

преди 4 месеца

"Мисля, че помагахме на тези хора. Те търсеха нов живот, по-добър живот." - Тези о.лигофрени кой ги развъжда ? Мислели били. Значи да нарушаваш Държавна граница било помощ ?!!

2

Анонимен

преди 4 месеца

ИЗМИСЛИЦИТЕ НА БИБИСИ НЕ ВЪЛНУВАТ НИКОГО.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха и защо разпространявате измислиците на правещи се на улави ? Те трябва да са в затвора а не да дават интервюта.