10

От както

преди 4 месеца

Гърците станаха стратегически важни за краварското посолство рязко взеха да им затягат дисциплината. На ковида ги преследваха със полиция и пушки по плажове и кръчми, сега ще им сложат машинки да им правят ала бала избори и да им назначават правителство, а от 2025 година изкуствен ителект ще ги следи уж защото укривали данъци. Край със сиртакито и щтракането с пръсти.

9

И на гърците

преди 4 месеца

Им гласят ала бала избори като при нас.

8

Браво

преди 4 месеца

Кога и в България? Ако се гласува от чужбина с Ел.подпис и по пощата тези 2 милиона българи в чужбина...ще гласува голяма част от тях. Но.... копейките, като Радев и възраждане, и мафията в лицето на...ИТН,ГЕРБ,ДПС,...не искат това

7

Анонимен

преди 4 месеца

Явно и на гърците ще им назначават правителство и дупетати от говедария

6

Бай Дрън

преди 4 месеца

Нали ви е ясно, защо се въвежда гласуване по пощата. Справка-ДП САЩ. Чуете ли за ел.гласувания и гласувания по пощата, трябва веднага да ви светва лампичката, защо това се прави и от кого.

5

До 4

преди 4 месеца

Само че така измамите са още по-големи.

4

СамоБалъцитеГласуват

преди 4 месеца

3 Що иначе Неможе са се фалшифицират избора

3

До 1 и 2

преди 4 месеца

Точно грантоядите прокарват гласуването по пощата, за да фалшифицират изборите като в САЩ.

2

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

На предстоящите избори в България и Гърция трябва да се гласува против партии и коалиции ,които строят бежански лагери за ислямски бежанци и подкрепят руско-украинската лъжа. Лично аз ,бидейки във Франция, не виждам за кого да гласувам. Просто няма личности в политиката. Може би ще пусна една снимка на Гилотината в урната.В България е същото мазало.Всички ,леви и десни , партии са подпартии на турците.

1

ГЪДЮ

преди 4 месеца

Само нашите политици не отварят дума за този начин на вот,а е най-евтин."Български пощи" са държавна фирма 100%