12

Анонимен

преди 4 месеца

Това с безплатното саниране на частни имоти си е пословична корупция, защото с 2-3 милиарда се санират 5 % от жиличните блокове. Спаведливо е да се санират всички училища и държавни/общински болници.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да има съучастие на жилищната кооперация - 50 на 50 е най-справедливо, така ще има пари за много повече сгради.

10

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Нашия блок е одобрен, въпреки, че два от трите ни входа са санирани и с ПВЦ дограми на общите части на входовете и на апартаментите. Не сме и блок на булевард. Нито пък сме панел. Но имаме двама души, които са от партията на Винету и работят в общината и те задействаха яки дебели връзки. В крайна сметка в днешно време без свои хора в общината не може да стигнеш далеч.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ега ви приседне крадци долни.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Редно е като се санират блокове да има и многофамилни къщи-пропорционално от единия и другия вид-все хора живеят и в едните и в другите! Едва ли едните са заслужили повече внимание.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Овчарят Тошо нищо не е построил. Всичките панелки гъзарите Пеевски и Боко ги построиха. Ама сега немат пари да ги измажат.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, 1во овчаря тошо не е построил нищо. И 2ро, беттоните апл не са раздавани безплатно. Само на по-равните коммунизи, ти от тях ли беше?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Хубавото е, че ако може да се санират една четвърт, в следващи години и периоди би било логично да се санират и останалите. На мен даже ми звучи малка цифрата, но ако е реална съм оптимист, че ще виждаме все повече реновирани сгради.

4

Анонимен

преди 4 месеца

А в кой списък са многофамилните къщи????? Сигурно в къщите живеят хора второ качество????? До кога ще делят хората!?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Добре бе, как при бай Тошо имаше пари за всичко бе!? Строяха се блокове, правиха се фабрики, а хората се пенсионираха рано и поемаха грижите за градините на село от родителите си и помагаха на деца и внуци. Пътищата се правеха до знайни и незнайни селца и махали, електрифициране, водоснабдяване! Как бе, нали държавата била във фалит, как тогава имаше за всичко, а сега все няма? Ааа, да, нямаше банани целогодишно, да, вярно! Втори бай Тошо няма да има щото просто не го заслужаваме!

2

Герба на Австрия е

преди 4 месеца

Орел трошащ оковите та комутизма!!!Всички опикани русоробски дол ни ща да не го забравят там паветника на комунизма е оплюто и опикана капище не тотем пред който да се кланят!!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Това със санирането стана голяма грозотия едни санирани до тях не санирани,бях в Прага 2004 всичко беше санирано.