16

А за Бог сети ли се

преди 4 месеца

Ти предвиди и бъдещето , като каза за Февруари давай наред и по -подробно защото ние знаем че Февруари е през зимата !

15

Ауууу 7 см

преди 4 месеца

Когато всички са търгашии измамници и 7 см е адски много сняг ! Всеки 1 см във повече им краде от милионите !

14

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, *** не беле кат другите зими минус 15 минус дайси ... Имаше по два метра сняг .. ТРИ ДАЖЕ! Едната година копаехме тунели и на моменти се минаваше под снега. Да да! Тяка беше - имаше помъгрите хоря с вода и храна, да оомагат и да дават насоки.

13

Уб-цитеНаГоля-таМОЧА

преди 4 месеца

Рушлямисти Сбогувайге се с Альоша окупатора на България!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Огромен скандал в Давос:/бл-ц/цитат:Измислихте борбата между човек и природата с климатичната,зелена истерияТова е провал,води само до бедност и все повече от нас се борят против този нов социализъм,който налагате.До всички,които слушат това-не позволявайте да ви плашат някакви бюрократи и политици-па-ра-зити,не се предавайте,вие сте героите и Аржентина е ваш съюзник.Благодаря ви и да живее свободата,по дяволите!:))

11

Анонимен

преди 4 месеца

Е нали уж глобално затопляне. Пълни глупости - студ, студ и пак студ. До не говорим колко студено беше миналия месец Юни - не ставаше за море даже.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Той за утре не може да даде точна прогноза, за февруари мисли! Циркаджии! Къде са ви високите температури днес, трябваше да е 12 градуса при мен, а цял ден не с е качило над 6*. За утре прогнозират 17, ще видим, ама надали. Закривай!

9

Енергото

преди 4 месеца

готви зимни сурвакници и балтии за разнообразие на поробеното население.

8

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Комплексирани мохамедани,разкарайте се от Българското пространство и не трийте коментарите на Българите,защото Израел ви започна,Израел ще ви и довърши. Хем сте глупави ,хем имате претенция за власт. Израел ще ви върне обратно в Индия.Няма да имате дори право на нощувка в кирливият ви Египет ромски.

7

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Хей,хора,докога това точене на скъпоструващи на зрителите негативи към един традиционно за Природата Студен Зимен Сезон. Мисля,че политическото безсмислие е стигнало до такава инертност в посредствеността,че да ни внуши как Зимата не трябва да е зима,че мъжът не трябва да е мъж,че жената не трябва да е жена,че Децата трябва да бъдат превърнати в роботи за задоволяване престъпните въжделения на мохамеданите очакващи по 72 девственици и навярно 200 евнуха. Поне от Зимата имайте срам,ако не от нас

6

Анонимен

преди 4 месеца

От няколко години следя прогнозите на този така наречен синоптик и все обратното става. Дано сега да е познал, ама надали.

5

ха-ха

преди 4 месеца

до анонимен 3 ; -Откога фотоволтаичните централи служат за производство на ток (всъщност - напрежение) ?! Според мене служат за друго . Пък и какво общо има това с метеоролозите ? Пишеш "...нужен ТОК" , а пък "фотоВОЛТаични ? В такъв случай не са ли "фотоАМПЕРични" ,щото токът е в АМПЕРИ ?! ...

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 3Това са глупости. Истината е, че се внася ток за да се регулира цената. Токът внос е значително по евтин ог този на тецовете. Т.е. благодарение на Мариците, токът е скъп. Ако ги няма токът ше поевтинее. Кеф ти от АЕЦ, ВЕИ или внос. Всичките изброени са по евтини и Екологични. Прочетете малко и тогава драскайте глупости.

3

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Изкукуригал старец . Дните са ти преброени.

2

Анонимен

преди 4 месеца

времето е без значение, дайте статия за русия нещо, има една тема, една партия, една новина

1

Анонимен

преди 4 месеца

Най ме радва че няма сняг да гинат мутроскикурортите с цени космически и жълти стотинки за персонала и с ддс 9%