41

Теди

преди 4 месеца

УБИЕЦА ДА И ПЛАТИ КРЪВНИНА МАКАР И МЪРТЪВ АКО ИМА НЯКАКВО ИМУЩЕСТВО И ВЕЩИ МОГАТ ДА ПОКРИЯТ НЯКАКВИ РАЗХОДИ ПОВЕЧЕТО ХОРА ИМАТ ДЕЦА И ВНУЦИ ТЯ НА ДЕТЕТО ИЛИ ВНУЧЕТО НЕ МОЖЕ ДА КУПИ ЕДНА ВАФЛА ТОЛКОВА Е СКЪПО ВСИЧКО И МНОГО БЕЗРАБОТНИ ИМА КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА И ПРАВИ ДАРЕНИЯ ХОРАТА СА БЕДНИ И ИМАТ СТРАШНО МНОГО РАЗХОДИ

40

Шаши

преди 4 месеца

Пак се изявихме. И пак греши и някакси не в германския дух. Да си изгубиш акъла от любов и то по жена, пфу. Друго си е да беше по някой брадясал. Щеше да остане живо момичето.

39

.

преди 4 месеца

Германия е окупирана държава , законите им се диктуват и е много вероятно да са силно либерастирсни , не са взели мерки срещу таьи плюн.ка на време и резултатът е налице , човек който заплашва и преследва си има достъп до оръжие и си цъка наляво надясно , нашето законодателство е същото, като умре някой чак тогава малко се размърдват , няма превенция да не вземе някой да се обиди , че му влизат в личния живот. Леко е минало това страхливо нищожжество ...

38

дънката

преди 4 месеца

Няма ли застраховка за трудова злополука

37

Хмх

преди 4 месеца

До Сата НАТО Ще загубиш баса. Такъв, какъвто казваш, не би се хванал с кадъна.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм от десет години в Германия и имам осем хиляди евро! Плащам наем и чисто нова кола 20к

35

Сата НАТО

преди 4 месеца

И сега 15 000 ЕВРО за тоя дето духа...Глупости на търкалета.Аз дарявам само на украинската армия, правете го и вие!

34

Сата НАТО

преди 4 месеца

Мога да се фана на бас, че мало умника е бил русофил от Възраждане или ИТН...

33

Анонимен

преди 4 месеца

Аз лично искам да даря. Някой да има информация за дарителска сметка?

32

партизан

преди 4 месеца

Застраховка няма ли?!

31

Калиспригис В. Соко

преди 4 месеца

Има едни милйардери и милйонери . Абе да се бръкнат 15 бона едва ли . Щом пумакинята е станала германка може и там да я опеят . Не се е защитавала . Не е звъняла и в полицията , та да го хване кобра . минало заминало . Да осинови друго дете . Кучкарите правят така . От скръб и даряваш на друг любов . Вчера Шунката така с 4 го опаткаха . Не се пази и не бяга .

30

Анонимен

преди 4 месеца

Съгласен съм с всичко, което казваш и има хора, които живеят добре и в Бг, но по- долу пишеше 150, че може да извади във всеки момент, което си е 300 хил лв кеш постоянно налични. Иначе 30 е друго да.

29

Мангало-турски драми

преди 4 месеца

Няма отърване от тия и на тоя и оня свят и в чужбина, все рев и просия! Пееефффссски да им дава достатъчно е окрал държавата с оня дръндарски татаро-ром.!.

28

Ехааа

преди 4 месеца

До Орхан Памук Чисто нова кола за 50 хилки? Тва неква азиатска сапунерка, дето требе да я пази от градушка, че става на дупки?

27

Орхан Памук

преди 4 месеца

20 Кой знае какъв български неудачник си на социална помощ от бюрото по труда под минималната.Имам приятел АйтиСпециалист и то от тези вървежните шефчетата който кара една кола чисто нова за 50 000 лв ти прошл яка цели три нови бил имал хахаха

26

Анонимен

преди 4 месеца

до чоко като можеш да извадиш толкова пари помогни на жената с някаква сума не само да ми пля-мпаш глупости по форумите

25

Хмх

преди 4 месеца

До Анонимен 23 Не 150 000, а десет пъти по-малко. Щом и двамата, работещи в ЕU, не са събрали даже някакви 30 хиляди лева, въобще чий го дирят там? Тук има хора, работещи нормална работа (не политици или директори), които разполагат с такива суми. Наистина ли у нас е толкова зле и наистина ли там е толкоз прекрасно? Май всеки си носи проблемите, колкото и далеч да отиде. Не мисля, че си струва да се влачиш до мъйнъси ръйна само за едните джобни.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Това са от тия дето си мислят че като живеят на запад са хванали господ за шлифера и идват по форумите само да cepа.т по България. Не ми пука за тях

23

Анонимен

преди 4 месеца

Хората отиват на гурбет, защото нямат пари и в повечето случаи там не са топ мениджъри в корпоративна среда. Ако по- долу пишещия може във всеки момент да извади 150 хил евро, то не са много българите, които го могат.

22

До Анонимен 19

преди 4 месеца

Тавариш ,това че ти можеш , не значи че всички могат. Аз пък повечето хора които познавам 15 хил евро са виждали само по тв-то. Понял?