23

Ник

преди 4 месеца

От написаното не става ясно дали ще могат да се ползват цитираните устройства в градския транспорт , лечебните заведения , магазините ,кината и спортните зали !

22

Анонимен

преди 4 месеца

"Ние сме правитеслтвото и помагаме" - Пет ужасни думи. Преди 5 дена един от ДавОс ми говореше за индивидуални устройства, да си следи тоталния въглероден отпечатък...

21

Петър

преди 4 месеца

Иванчо, не се прави на улав! 1.4 промила беле за лишаване от свобода, а днес е 1.2. Освен това в някой скандинаески страни още си пушат в ресторантите. Инпреди и след ЕС, не е било законно, да се работо "на черно", така *** спести си мъките, да ми се правиш на интересен. Като толкова се подиграваш на хората против джндърството, син да да има, зет да ти доведе, дъщеря да и имаш, да си ореже нябките на 16 и да синизвади яйчниците, халал да са ти и двамата.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Балгарския сАдия е най-справедливия сАдия на света, кото докладват сАдебните експерти към сАда, това решава и сАдията.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До д - Ниделандия се набалбука с два милиона мигранти, нацистите им спечелиха изборите, там се дават хормонални блокери за млади трабсескуални, на по 12-13 години ... Моля те. Не ми ги давай повече за пример.

18

Иван до 16

преди 4 месеца

До 2007 година. Провери закона. После евроgейтаците почнаха на ни налагат техните жендърски. Да не се пуши в ресторанти, заведения, закрити пространства и болници, да не можеш да караш като си се почерпил. Ей преди имах бизнес и всичките ми работници на черно, няма договори, нищо, на ръка им дам колкото реша и тва е. Направо ме фалираха като ни накараха да имат договор. Преди си знаеха хората, първа и последна заплата не се дава, по време на отпуск и болничен пак няма заплата.

17

Анонимен

преди 4 месеца

"Който не му изнася да си яде вкъщи." - Илинв ресторант, в кокто не се пуши!

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Иван - Кога било 1.4? А за офисите - Ами гандо е. Аз си има собствен офис, няколко дивана и прочие, където обипайме да се събирмае с момпетата и да пушим пури след работа. Дойде една патла и каза, че "миришилУ"(ама селко го натвърди) на цигарки. Жена - мирише на пури, имам цял шкаф с тях, уйанкулър и още един шкаф дето бутилка под 100 лева нема. Не можело ...

15

Име

преди 4 месеца

34 години само нефелни индивиди управляват държавата ни. Нормален закон не могат на направят, за да не пада в съда. Няма такава *** с пушенето на закрито!

14

Ceci_

преди 4 месеца

Е то не е дим, вместо дим всички заедно дишаме пара

13

Иван

преди 4 месеца

Малко по малко почват да падат измислените *** забрани и се връщаме към нормалността. Затова са заведенията и ресторантите, за да се пуши. Дано скоро и в офисите да се пуши нормално, а не да излизаме навън. И да се върне правото да караш кола до 1.4 промила.

12

Айкос пушач

преди 4 месеца

И на мен не ми харесва в метрото да смърди на кисело и пот , но не гоня хората. Щом Съда е решил, че може значи може. Ще пушим бездимни цигари в ресторантите. Който не му изнася да си яде вкъщи.

11

Българка

преди 4 месеца

Там е работата, че съвсем не са бездимни.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Стело, Стелооо, "за писано" друг път. Четете си поне заглавията.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До дТия в Нидерландия ги знаем какво поколение без цигари имат, всички са на черешата.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До д. Да си говорят каквото си искат в Нидерландия.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко обърнахте с караката нагоре и сега се чудите на къде да се завъртите. Кръчми, цигари, алкохол, уют - не е казано че кръчмата е за напиване непременно. Даже и хапване. Ресторанти - едене и леко пийване с еденето може би музика и танци въпреки че и за това си е имало специални заведения. Но това е за наистина цивилизовани които отдавна ги няма. Сега на всички им пречат цигарите защото всичко останало се правят че не виждат защото не е удобно.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До пешоАми съдът го обявява за законно така че ще трябва да си стоиш вкъщи.

5

д

преди 4 месеца

Хората в Нидерландия вече говорят за "поколение без цигари" а тука се чудят къде да пушат повече, че да се тровят и на никой не му пука. Жалка история

4

Анонимен

преди 4 месеца

Това е така защото в парламента нямат време да опишат и т.н. "бездимни" цигари (а, и без "мирис"). Иначе си миришат на подметка и мръсни чорапи, и никотин си имат....В момента е на принципа всеки сам си преценя (аз лично като вляза някъде и ми замирише на мръсни крака си излизам; има много заведения за хранене наоколо...)